Pika Pika: Dit is de Pikachu-trein in Japan

Dieter Blarinckx-21 mei 2023 om 08:50

Wie zot is van de Japanse anime-serie Pokémon en zich helemaal wil onderdompelen in de wereld van Ash en Pikachu, plant best eens een tripje naar Japan. Daar kan je immers een ritje maken met enige echte Pikachu-trein!

Deze immersieve en coole trein staat helemaal in het teken van Pikachu, het meest geliefde karakter uit de hele Pokémon-serie. De trein rijdt op de JR Ofunato-lijn tussen de steden Ichinoseki en Kesennuma. De inkleding van de trein is ook helemaal gethematiseerd rond de schattige Pikachu, met de gekende geel-bruine kleuren.

Een ticketje moet je op voorhand reserveren, maar mensen die al een pas hebben van de Japanse metro, kunnen deze ook gebruiken voor deze speciale Pikachu-trein.

Let wel op: deze trein rijdt niet door de week (buiten schoolvakanties), maar enkel in het weekend. Tijdens de grote zomervakantie rijdt hij wél dagelijks.

Check hieronder enkele coole beelden:

Deelnemers gezocht voor nieuw survivalprogramma 'Alone'

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:01

Red jij het prima in je eentje? Ben je graag in de natuur? En heb je altijd al mee willen doen aan een televisieshow? Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans voor jou. GoPlay is op zoek naar deelnemers voor het spiksplinternieuwe survivalprogramma ‘Alone’.

Uit een oproep wordt duidelijk dat mensen die zich op willen geven, tegen heel wat dingen bestand moeten zijn. Ze moeten de confrontatie aan durven gaan met de natuur, honger, surival, en belangrijker nog: met zichzelf.

‘Overwin jouw angsten en (her)ontdek je eigen grenzen in een wereld die ver verwijderd is van het alledaagse leven’, aldus GoPlay. ‘Zonder smartphone, zonder cameracrew, zonder ook maar enig contact met de buitenwereld. Echt enkel jij. Met een belangrijke vraag: wie houdt het avontuur het langst vol?’

Geïnteresseerden hebben tot 1 augustus de tijd om zich via deze website aan te melden. Het is nog niet bekend wanneer de show op televisie verschijnt.

Datingshow 'Perfect Match' keert terug met tweede seizoen

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:00

‘Perfect Match’ keert binnenkort terug naar je digitale scherm. Netflix heeft met een gloednieuwe trailer bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de datingshow vanaf 7 juni te zien zal zijn.

‘Perfect Match’ wordt gehost door Nick Lachey en bevat 22 singles uit eerdere Netflix-shows als ‘Love is Blind’, ‘The Ultimatum’ en ‘Too Hot To Handle’. In koppels gaan ze uitdagingen aan om te testen bij elkaar passen.

De cast van dit seizoen bestaat uit onder anderen Brittan Byrd, Elys Hutchinson en Melinda Melrose van ‘Too Hot to Handle’. Van ‘Love is Blind’ zijn er onder meer Izzy Zapata en Trevor Sova, en van ‘Squid Game: The Challenge’ doet Bryan Constantin mee.

Het tweede seizoen is opgedeeld in drie delen. De eerste zes afleveringen zijn vanaf 7 juni te zien, een weekje later volgen er nog drie afleveringen. Op 21 juni komt Netflix met de finale.

Ontdek meer