Pika Pika: Dit is de Pikachu-trein in Japan

Dieter Blarinckx-21 mei 2023 om 08:50

Wie zot is van de Japanse anime-serie Pokémon en zich helemaal wil onderdompelen in de wereld van Ash en Pikachu, plant best eens een tripje naar Japan. Daar kan je immers een ritje maken met enige echte Pikachu-trein!

Deze immersieve en coole trein staat helemaal in het teken van Pikachu, het meest geliefde karakter uit de hele Pokémon-serie. De trein rijdt op de JR Ofunato-lijn tussen de steden Ichinoseki en Kesennuma. De inkleding van de trein is ook helemaal gethematiseerd rond de schattige Pikachu, met de gekende geel-bruine kleuren.

Een ticketje moet je op voorhand reserveren, maar mensen die al een pas hebben van de Japanse metro, kunnen deze ook gebruiken voor deze speciale Pikachu-trein.

Let wel op: deze trein rijdt niet door de week (buiten schoolvakanties), maar enkel in het weekend. Tijdens de grote zomervakantie rijdt hij wél dagelijks.

Check hieronder enkele coole beelden:

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer