De Lijn staakt op maandag 22 mei

Dieter Blarinckx-21 mei 2023 om 08:32

Wie de bus of tram neemt naar school, let nu best even op! De Lijn heeft immers aangekondigd dat ze morgen, maandag 22 mei, een vakbondsactie uitvoeren waardoor je ernstige hinder kan verwachten op jouw verbinding.

"Op maandag 22 mei rijden sommige bussen of trams mogelijk niet. Dit is een gevolg van een vakbondsactie. De Lijn betreurt alleszins de hinder die dit met zich zal meebrengen voor haar bus- en tramreizigers", klinkt het op de website van De Lijn.

"Hoe groot de impact op de dienstverlening zal zijn, en waar die het meest voelbaar wordt, staat momenteel nog niet vast. Op dinsdag 23 mei zal de dienstverlening terug normaal verlopen", klinkt het verder.

Wél werkte De Lijn al een alternatieve routeplanning uit om er toch voor te zorgen dat je op school, stage of het werk geraakt. Meer info over jouw bus- en tramverbinding kan je hier terugvinden.

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-01 juni 2023 om 15:00

TAGMAG Insider Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style. ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Lilqra in Valencia.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer