De Lijn staakt op maandag 22 mei

Dieter Blarinckx-21 mei 2023 om 08:32

Wie de bus of tram neemt naar school, let nu best even op! De Lijn heeft immers aangekondigd dat ze morgen, maandag 22 mei, een vakbondsactie uitvoeren waardoor je ernstige hinder kan verwachten op jouw verbinding.

"Op maandag 22 mei rijden sommige bussen of trams mogelijk niet. Dit is een gevolg van een vakbondsactie. De Lijn betreurt alleszins de hinder die dit met zich zal meebrengen voor haar bus- en tramreizigers", klinkt het op de website van De Lijn.

"Hoe groot de impact op de dienstverlening zal zijn, en waar die het meest voelbaar wordt, staat momenteel nog niet vast. Op dinsdag 23 mei zal de dienstverlening terug normaal verlopen", klinkt het verder.

Wél werkte De Lijn al een alternatieve routeplanning uit om er toch voor te zorgen dat je op school, stage of het werk geraakt. Meer info over jouw bus- en tramverbinding kan je hier terugvinden.

Iconisch huis uit 'Home Alone' staat te koop

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:33

Iedereen die de eerste twee ‘Home Alone’-films heeft gezien, herinnert zich ongetwijfeld het huis van Kevin en zijn familie. De woning is groot, telt behoorlijk wat slaapkamers en heeft nóg meer badkamers. Altijd al jaloers op geweest? Dat is niet langer nodig. De villa staat te koop en zou dus, in theorie, binnenkort van jou kunnen zijn.

De drie verdiepingen tellende woning in kwestie staat in de voorstad van Chicago en is van alle gemakken voorzien. Het huis is in 2018 volledig gerenoveerd en uitgebreid, en bevat vijf slaapkamers, zes badkamers, een indoor gymzaal en een privé bioscoop.

De woning staat te koop voor 5,25 miljoen dollar, wat omgerekend ruim 4,8 miljoen euro is.

Je kan de woning van Sólene uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Ontdek meer