Beyoncé en Jay Z kopen peperduur huis van 200 miljoen

Karen Luiken-20 mei 2023 om 07:19

Beyoncé en Jay Z hebben een nieuw record gebroken. Dit keer niet op het gebied van muziek, maar op de vastgoedmarkt. Het koppel heeft het duurste huis in Californië ooit gekocht.

De villa is maar liefst 30.000 vierkante meter groot en bevindt zich in Malibu. Volgens bronnen van TMZ hebben Queen B en haar hubby er zo’n 200 miljoen dollar voor betaald, waarmee het ’t duurste huis wordt dat ooit in de staat Californië is verkocht. Het vorige record stond op een optrekje dat 177 miljoen dollar kostte. De teller van duurste vastgoeddeal van heel de Verenigde Staten staat op 238 miljoen dollar voor een appartement in New York.

Vind je 200 miljoen dollar veel voor een huis? Het had nog meer kunnen zijn. Het spiksplinternieuwe huis van Beyoncé en Jay Z stond eigenlijk namelijk voor 295 miljoen te koop. Ze hebben maar liefst 95 miljoen af kunnen dingen.

De villa in kwestie ligt op een klif van 8 hectare met uitzicht op de Stille Oceaan. Het huis was eigendom van en werd gebouwd door William Bell, een van de grootste kunstverzamelaars ter wereld.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer