Beyoncé en Jay Z kopen peperduur huis van 200 miljoen

Karen Luiken-20 mei 2023 om 07:19

Beyoncé en Jay Z hebben een nieuw record gebroken. Dit keer niet op het gebied van muziek, maar op de vastgoedmarkt. Het koppel heeft het duurste huis in Californië ooit gekocht.

De villa is maar liefst 30.000 vierkante meter groot en bevindt zich in Malibu. Volgens bronnen van TMZ hebben Queen B en haar hubby er zo’n 200 miljoen dollar voor betaald, waarmee het ’t duurste huis wordt dat ooit in de staat Californië is verkocht. Het vorige record stond op een optrekje dat 177 miljoen dollar kostte. De teller van duurste vastgoeddeal van heel de Verenigde Staten staat op 238 miljoen dollar voor een appartement in New York.

Vind je 200 miljoen dollar veel voor een huis? Het had nog meer kunnen zijn. Het spiksplinternieuwe huis van Beyoncé en Jay Z stond eigenlijk namelijk voor 295 miljoen te koop. Ze hebben maar liefst 95 miljoen af kunnen dingen.

De villa in kwestie ligt op een klif van 8 hectare met uitzicht op de Stille Oceaan. Het huis was eigendom van en werd gebouwd door William Bell, een van de grootste kunstverzamelaars ter wereld.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Het nieuw seizoen van 'Shot In The Dark' komt eraan!

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 09:59

Yessss, het is bijna zo ver: het tweede seizoen van 'Shot In The Dark'! Vanaf 30 mei zie je op Streamz hoe de TAGMAG Insiders studenten opnieuw aan de ultieme blind date helpen. De geblinddoekte singles worden losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfecte match. Wordt het ware liefde of een onmogelijke opdracht?

TAGMAG Insiders Jaël Ost, Clementine Caron, Martijn Spaepen en Kobe Peeters bezoeken studentensteden Gent en Leuven en spelen er wing(wo)man voor de studenten die ze tegenkomen in het uitgaansleven. Elke afleveringen helpen ze twee of drie studenten aan een blind date en dat mag je vrij letterlijk nemen. De studenten worden geblinddoekt en gaan zo in een club samen met hun wing(wo)man op zoek naar iemand waar ze de rest van de avond mee willen daten. Geblinddoekt kiezen ze twee mensen uit, die ze beter leren kennen.

Het tweede seizoen is vanaf 30 mei op Streamz te zien en later op het YouTubekanaal van TAGMAG.

Ontdek meer