Beyoncé en Jay Z kopen peperduur huis van 200 miljoen

Karen Luiken-20 mei 2023 om 07:19

Beyoncé en Jay Z hebben een nieuw record gebroken. Dit keer niet op het gebied van muziek, maar op de vastgoedmarkt. Het koppel heeft het duurste huis in Californië ooit gekocht.

De villa is maar liefst 30.000 vierkante meter groot en bevindt zich in Malibu. Volgens bronnen van TMZ hebben Queen B en haar hubby er zo’n 200 miljoen dollar voor betaald, waarmee het ’t duurste huis wordt dat ooit in de staat Californië is verkocht. Het vorige record stond op een optrekje dat 177 miljoen dollar kostte. De teller van duurste vastgoeddeal van heel de Verenigde Staten staat op 238 miljoen dollar voor een appartement in New York.

Vind je 200 miljoen dollar veel voor een huis? Het had nog meer kunnen zijn. Het spiksplinternieuwe huis van Beyoncé en Jay Z stond eigenlijk namelijk voor 295 miljoen te koop. Ze hebben maar liefst 95 miljoen af kunnen dingen.

De villa in kwestie ligt op een klif van 8 hectare met uitzicht op de Stille Oceaan. Het huis was eigendom van en werd gebouwd door William Bell, een van de grootste kunstverzamelaars ter wereld.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer