Zesde seizoen 'Selling Sunset' vanaf nu te zien

Karen Luiken-19 mei 2023 om 16:06

Er staat een geweldig weekend voor de deur. Niet alleen vanwege het prachtige weer en de cocktails die lonken, maar ook omdat het aanbod van Netflix weer is uitgebreid. De streamingsdienst heeft het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ online gezet!

In het nieuwe seizoen zien we hoe makelaars Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith onder het toeziend oog van hun bazen Brett en Jason Oppenheim doen waar ze goed in zijn: luxueuze huizen verkopen. Ze moeten het dit keer zonder diva Christine Quinn doen, die in tegenstelling tot voorgaande seizoenen niet te zien zal zijn. Wel komen er weer twee nieuwe gezichten bij. Nicole Young en Bre Tiesi voegen zich bij de makelaarsgroep.

In onderstaande trailer zie je wat je van het zesde seizoen kunt verwachten. Heeft Chrishell een midlifecrisis? Hoe gaat het met het liefdesleven van Mary? En hoe bereidt Heather zich voor op de komst van haar eerste kindje?

TAGMAG

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Big Brother'-deelneemster Doriana reageert op vertrek

Karen Luiken-28 februari 2024 om 08:10

Doriana heeft afgelopen zaterdag het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. In een reactie op Instagram blikt ze terug op de mooie tijd en bedankt ze alle fans die haar hebben gesteund tijdens haar avontuur.

“Ik heb van elke seconde genoten en ik heb vrienden voor het leven gemaakt”, schrijft Doriana bij een reeks foto’s uit de ‘Big Brother’-villa. Maar het was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De blondine heeft sinds haar thuiskomst haatreacties voorbij zien komen en reageert daar nu subtiel op. “Ik wil jullie er graag aan herinneren dat dit een SPEL is. Naast het spel zijn alle bewoners lieve, leuke en oprechte mensen. Dus wees dan ook alsjeblieft lief naar elkaar.”

De persoon die Doriana het meeste mist, is Rohani. Maar ook de scheetgeuren van Tyron, Randy en Basiri worden volgens haar gemist. “Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat al jullie lieve berichtjes mij zo veel steun hebben gegeven. Ik lees ze allemaal! Wees positief, dankbaar en geniet elke dag van het leven.”

Ontdek meer