Bevestigd: 'Ginny and Georgia' krijgt 2 nieuwe seizoenen

Dieter Blarinckx-19 mei 2023 om 13:02

Leuk nieuws voor de fans van de immens populaire en succesvolle Netflix-serie 'Ginny & Georgia', want Netflix heeft zopas bevestigd dat er maar liefst twee nieuwe seizoenen in de maak zijn!

Begin dit jaar werd het langverwachte tweede seizoen online gedropt en dat eindigde meteen met een serieuze cliffhanger. Fans zaten dus aan hun stoel genageld tot Netflix het vervolg zou aankondigen. Maar hun geduld werd beloond want Netflix heeft nu bekendgemaakt dat we niet alleen een nieuw en derde seizoen krijgen, maar ook dat er al een vierde bevestigd is!

Ook de acteurs zelf maakten dat leuke nieuws bekend via sociale media:

"Veel drama, veel driehoeksverhoudingen, ik ben er klaar voor! Dit had niet kunnen gebeuren zonder jullie", klinkt het in een video op instagram.

Wanneer we de twee nieuwe seizoenen net mogen verwachten, is helaas nog niet bekend. Maar de eerste twee seizoenen kan je nog steeds bingen via Netflix!

Check hun aankondiging op insta hier:

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer