Levi’s® 501® bestaat 150 jaar en jij kan er één winnen!

Joyce Vander Auwera-19 mei 2023 om 10:16

De 501® zag in 1873 het daglicht als een patent voor koperen klinknagels op werkbroeken en is door de jaren heen gegroeid tot één van de meest begeerde jeansmodellen van Levi’s®. Bilal Wahib heeft zelfs een liedje over de sexy, iconische broek gelanceerd.

Het model staat erom bekend in iedere generatie een diepe indruk na te laten en gaat daarom al zoveel jaren mee. Ondertussen zijn er al heel wat verschillende types van het model op de markt verschenen en ook dit jaar kwamen er twee nieuwe modellen bij! Namelijk de Women’s 501® '81 & Men’s 501® '54.

Het 150-jarig bestaan, op 20 mei 2023, wordt dit jaar extra in de kijker gezet met de campagne ‘The Greatest Story Ever Worn’. De perfecte manier om het meest iconische, democratische en geliefde kledingstuk aller tijden te vieren. ​

Heb jij nog geen 501® jeans in je bezit of wil je gewoon graag je Levi’s® collectie uitbreiden? Wij mogen enkele winnaars gelukkig maken met deze iconische jeans. Doe snel mee met de giveaway hieronder en wie weet shine jij binnenkort in een mooie Levi’s® 501®.

Weekendtip: Bezoek de grootste Nike store van Europa in Designer Outlet Roermond

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 14:21

Sinds vorig weekend heeft Designer Outlet Roermond een nieuwe topshop in haar collectie: de grootste Nike store van Europa. De Nike-winkel in het outlet center gaat binnenkort verbouwen en opent in de tussentijd een indrukwekkende tijdelijke winkel van maar liefst 1400 m² aan de rand van het center, direct naast de parkeerplaats. Dit betekent dat sportliefhebbers 250 m² extra winkelruimte tot hun beschikking hebben om outlet sportgear te shoppen met kortingen tot wel 70% op de retailprijs.

De verbouwing belooft veel goeds. De nieuwe winkel, die haar deuren opent in het voorjaar van 2025, zal 2833 m² groot zijn, verdeeld over twee verdiepingen. Hiermee wordt het nieuwe pand meer dan twee keer zo groot als de huidige locatie.

Voor de liefhebbers van goede deals heeft Nike nog een extraatje in petto: tot 2 juni krijg je 30% extra korting bovenop de outletprijs op schoenen voor zowel mannen als vrouwen bij een aankoop vanaf 30 euro.

Dit verlengde Pinksterweekend biedt een perfecte gelegenheid om deze nieuwe winkel te verkennen. Op zaterdag 18 mei is de outlet open tot 21u00, zoals gebruikelijk. Op zondag 19 mei en maandag 20 mei zijn de openingstijden verlengd tot 22u00. Zo heb je extra veel tijd om te shoppen en van de aantrekkelijke kortingen te profiteren.

Verwen jezelf dit weekend in Designer Outlet Roermond (net over de grens in Nederland) en ontdek er de grootste Nike store van Europa. Bekijk hier welke stores je er nog allemaal kan bezoeken.

Uitverkocht: 600$ jeans met 'urinevlek'

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 14:02

Wie had gedacht dat in je broek plassen ooit modieus zou zijn? Het Brits-Italiaans modemerk Jordanluca zorgt voor ophef online, dankzij hun 'Stain Stonewash' jeans. De broek heeft namelijk een donkere vlek vlakbij het kruis, waardoor het lijkt alsof er een ongelukje gebeurd is.

De 'urinevlek jeans' maakte zijn debuut tijdens Milan Fashion Week. En raad eens? De lichtere versies van de jeans, die $610 USD kosten, zijn online helemaal uitverkocht. Het is niet duidelijk wanneer Jordanluca de jeans met vlekken in het kruis opnieuw zal aanvullen, maar mensen kunnen zich registreren om een melding te ontvangen als ze weer beschikbaar zijn.

Je kunt de look eenvoudig namaken zonder veel geld uit te geven door gewoon een paar jeans te pakken dat je al hebt en er een vloeistof naar keuze over te gooien. Of door er gewoon in te plassen natuurlijk...

Ontdek meer