Dit is wanneer vierde seizoen 'Sex Education' verschijnt

Karen Luiken-19 mei 2023 om 09:06

Eindelijk. Ein-de-lijk is er meer nieuws over ‘Sex Education’. Anderhalf jaar nadat fans te horen kregen dat er een vierde seizoen in aantocht is, weten we nu wanneer dat verschijnt: komende herfst.

In het derde seizoen had Otis regelmatig seks, was Jean zwanger en werden Eric en Adam officieel een koppel. Verder ontdekte Aimee het feminisme, werd Jackson verliefd en zwierf er ergens een verloren voicemail rond. Maar het meest schokkende van alles? Moordale Secondary School moest zijn deuren sluiten.

In het vierde seizoen krijgen we ongetwijfeld te zien wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Van Maeve weten we al dat zij naar een school in Amerika wil, maar wat doet de rest? Eén ding is in ieder geval zeker: Ola, Lily en Emily maken geen deel meer uit van het verhaal. Van hen is inmiddels bekend dat zij de serie zullen verlaten.

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Ontdek meer