Zien: Netflix komt met docu over zeemeermensen

Dieter Blarinckx-19 mei 2023 om 07:04

Streamingdienst Netflix dropt binnenkort een onthullende documentaire over de fascinerende en magische onderwaterwereld van 'MerPeople'. En daar werd zopas een volledige trailer van gedropt!

Deze docu volgt mensen die als hobby of als volwaardige job professionele zeemeermensen zijn. Zo zien we zowel mannen als vrouwen aan het werk op wedstrijden, verjaardagsfeestjes, of voor de fun.

“MerPeople duikt in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeewezens hebben omgezet in een echte carrière. Van shows in een kleine stad in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zee op de Bahama's, deze serie neemt je mee op een reis vol passie en doorzettingsvermogen. Bereid je voor op een onvergetelijke reis en dompel je onder in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt”, klinkt het in de officiële synopsis van Netflix.

‘MerPeople’ is te streamen vanaf 23 mei via Netflix. Check de trailer hieronder:

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer