Zien: Netflix komt met docu over zeemeermensen

Dieter Blarinckx-19 mei 2023 om 07:04

Streamingdienst Netflix dropt binnenkort een onthullende documentaire over de fascinerende en magische onderwaterwereld van 'MerPeople'. En daar werd zopas een volledige trailer van gedropt!

Deze docu volgt mensen die als hobby of als volwaardige job professionele zeemeermensen zijn. Zo zien we zowel mannen als vrouwen aan het werk op wedstrijden, verjaardagsfeestjes, of voor de fun.

“MerPeople duikt in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeewezens hebben omgezet in een echte carrière. Van shows in een kleine stad in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zee op de Bahama's, deze serie neemt je mee op een reis vol passie en doorzettingsvermogen. Bereid je voor op een onvergetelijke reis en dompel je onder in een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt”, klinkt het in de officiële synopsis van Netflix.

‘MerPeople’ is te streamen vanaf 23 mei via Netflix. Check de trailer hieronder:

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Netflix deelt nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:09

Met nog een kleine week te gaan voor de langverwachte serie ‘Avatar: The Last Airbender’ verschijnt, deelt Netflix een nieuw opwarmertje voor fans. Er zijn extra beelden verschenen van de live action-remake van de gelijknamige animatiereeks.

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Het verhaal draait om de jonge luchtmeester Aang, die gevangen komt te zitten in een ijsberg en honderd jaar later weer ontwaakt in een wereld die compleet veranderd is.

De reeks verschijnt op donderdag 22 december op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer