Deze vrouw heeft seks met een speelgoedvliegtuig

Dieter Blarinckx-19 mei 2023 om 06:51- Foto:

TikTok

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van de 28-jarige Sandra. Zij staat nu even in de spotlights nadat ze bekendmaakte dat ze geregeld seks heeft met een speelgoedvliegtuig!

De Hongaarse Sandra heeft naar eigen zeggen een volwaardige relatie met een speelgoedvliegtuig. Ze kon ‘m op de kop tikken in januari 2022 voor 720 euro en sindsdien zijn ze onafscheidelijk: “Ik weet niet waarom ik hem graag zie, maar het is wel gewoon zo. Hij is prachtig en mijn soulmate. Hij is het eerste wat ik ‘s morgens zie en het laatste wanneer ik ga slapen”, klinkt het in een interview met de lokale krant van Budapest.

Maar het blijft dus niet enkel bij wat geknuffel in bed, want ze heeft ook wel degelijk seks met het speelgoedvliegtuig:

“Tijdens de avond en nacht kussen en knuffelen wij en hebben dan geweldige seks. Ik kan echt alles met hem doen dan. Ik heb mij nog nooit zo bij een partner gevoeld. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik echt verliefd ben.”

Het verhaal wordt nog grappiger wanneer je weet dat Sandra ook werkt in een luchthaven en dagelijks in contact komt met grote en stevige exemplaren!

“Het meeste dat ik met andere vliegtuigen op het werk doe is ze aanraken en dan een klein zwaaikusje geven. Ik betwijfel of ik ooit nog naar een menselijke relatie zal terug gaan”, klinkt het verder.

Eén ding is zeker: Sandra zal wel vaak van de grond gaan... :D

Viervoeter breekt record voor langste hondentong

Karen Luiken-07 juni 2023 om 09:07

Er zijn heel veel honden met een lange tong, maar er kan er natuurlijk maar één het langst zijn. En die titel gaat naar de 3-jarige hond Zoey uit het Amerikaanse Louisiana. Zij heeft een tong van maar liefst 12,7 centimeter lang.

Zoey’s baasjes Drew en Sadie wisten dat hun harige viervoeter een lange tong had, maar wisten niet dat die langer was dan die van elke andere hond ter wereld. Daar kwamen ze pas achter toen Drew naar de website van Guinness World Records ging en zag dat het huidige record op naam stond van een sint-bernard genaamd Mochi. Die had een tong van 18,58 centimeter lang, maar was inmiddels overleden.

Drew besloot om een poging te wagen en stuurde foto’s, video’s en verklaringen van Zoey’s tong naar Guinness World Record. Met succes: na een paar maanden ontving hij een certificaat waaruit blijkt dat Zoey nu officieel het wereldrecord heeft voor de langste tong van een levende hond.

Dit is waarom je nooit naakt zou moeten slapen

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:46- Foto:

Photo by Andisheh A on Unsplash

Je hebt twee soorten mensen: de een slaapt in een pyjama (of iets dat daarop lijkt), de ander slaapt naakt. Hoor jij in de laatste categorie thuis? Dan hebben we slecht nieuws voor je.

Slapen zonder kleren is helemaal niet zo onschuldig als je denkt. Een expert van het TikTok-account Shut Eye legt uit hoe dat komt en zegt dat het allemaal te maken heeft met de scheten die je ’s nachts laat. “De gemiddelde persoon laat 15 tot 25 scheten per dag, soms ook ’s nachts. Een wetenschappelijke studie heeft bewezen dat elke keer als je een scheet laat, er een kleine hoeveelheid ontlasting vrijkomt.”

Bij naaktslapers komt die ontlasting in bed terecht en daar woelen ze vervolgens doorheen. Vertik je het om toch kleren aan te trekken? Dan wordt er aangeraden om minstens één keer per week je beddengoed te wassen.

Ontdek meer