Deze vrouw heeft seks met een speelgoedvliegtuig

Dieter Blarinckx-19 mei 2023 om 06:51- Foto:

TikTok

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dat van de 28-jarige Sandra. Zij staat nu even in de spotlights nadat ze bekendmaakte dat ze geregeld seks heeft met een speelgoedvliegtuig!

De Hongaarse Sandra heeft naar eigen zeggen een volwaardige relatie met een speelgoedvliegtuig. Ze kon ‘m op de kop tikken in januari 2022 voor 720 euro en sindsdien zijn ze onafscheidelijk: “Ik weet niet waarom ik hem graag zie, maar het is wel gewoon zo. Hij is prachtig en mijn soulmate. Hij is het eerste wat ik ‘s morgens zie en het laatste wanneer ik ga slapen”, klinkt het in een interview met de lokale krant van Budapest.

Maar het blijft dus niet enkel bij wat geknuffel in bed, want ze heeft ook wel degelijk seks met het speelgoedvliegtuig:

“Tijdens de avond en nacht kussen en knuffelen wij en hebben dan geweldige seks. Ik kan echt alles met hem doen dan. Ik heb mij nog nooit zo bij een partner gevoeld. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik echt verliefd ben.”

Het verhaal wordt nog grappiger wanneer je weet dat Sandra ook werkt in een luchthaven en dagelijks in contact komt met grote en stevige exemplaren!

“Het meeste dat ik met andere vliegtuigen op het werk doe is ze aanraken en dan een klein zwaaikusje geven. Ik betwijfel of ik ooit nog naar een menselijke relatie zal terug gaan”, klinkt het verder.

Eén ding is zeker: Sandra zal wel vaak van de grond gaan... :D

Belgen kiezen voor sfeervol licht tussen de lakens

Joyce Vander Auwera-09 februari 2024 om 12:30- Foto:

Morgane Gielen

In het land van chocolade, wafels en nu ook romantiek, blijkt dat Belgen een geheime voorliefde hebben voor de juiste sfeerverlichting, vooral wanneer de lichten in de slaapkamer aan gaan. Bijna 65% van onze landgenoten geeft aan dat licht de sfeer beïnvloedt en bijdraagt aan gezelligheid, zelfs als het om intieme momenten gaat. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje ambiance tussen de lakens?

Volgens de Belgische romantici heeft het juiste licht niet alleen invloed op de algehele gemoedstoestand (78%), maar het kan ook de toon zetten voor een stomende nacht (76%). Maar slechts 8% van de Belgen verkiest het licht aan te laten tijdens de daad, terwijl 24% de duisternis verkiest. Waarom? Wel, 1 op de 4 Belgen voelt zich blijkbaar onzeker over hun lichaam wanneer het licht aan is tijdens een wilde nacht.

Desondanks geven we de voorkeur aan een warme, gezellige gloed in de slaapkamer. Van de seksueel actieve Belgen geeft maar liefst 54% aan dat ze het liefst vrijen in het schemerlicht of met gedimde sfeerverlichting. De juiste belichting zet niet alleen de toon, maar voegt ook een vleugje mysterie toe en geeft ons zelfvertrouwen een welverdiende boost.

En wat is de kers op de taart? WiZ Lighting komt met innovatieve slimme verlichting die de sfeer zet voor een onvergetelijke vrijpartij. Kies voor romantisch 'kaarslicht' of ga voor gepassioneerd Valentijnsrood en laat het licht langzaam uitdoven om meteen in de stemming te komen. Sounds fun!

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

Ontdek meer