Liam Payne komt met nieuw album

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:27

Liam Payne heeft goed nieuws voor zijn fans. De zanger heeft in een gesprek met iFL TV verklapt dat hij aan een album werkt.

“Ik werk aan een album en dat is leuk”, zegt Liam, eraan toevoegend dat hij ook van plan is op tournee te gaan. “Dat is ongebruikelijk want ik heb lange tijd geen zin gehad om op tour te gaan. Maar nu heb ik heel veel zin om rond te reizen en mijn fans te zien.”

In hetzelfde gesprek zegt de voormalige One Direction-zanger ook nog dat hij inmiddels honderd dagen nuchter is. Het gaat goed met hem nadat hij eerder toegaf met drankproblemen te kampen. “De steun van mijn fans is geweldig. Ik ben heel blij.”

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer