Liam Payne komt met nieuw album

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:27

Liam Payne heeft goed nieuws voor zijn fans. De zanger heeft in een gesprek met iFL TV verklapt dat hij aan een album werkt.

“Ik werk aan een album en dat is leuk”, zegt Liam, eraan toevoegend dat hij ook van plan is op tournee te gaan. “Dat is ongebruikelijk want ik heb lange tijd geen zin gehad om op tour te gaan. Maar nu heb ik heel veel zin om rond te reizen en mijn fans te zien.”

In hetzelfde gesprek zegt de voormalige One Direction-zanger ook nog dat hij inmiddels honderd dagen nuchter is. Het gaat goed met hem nadat hij eerder toegaf met drankproblemen te kampen. “De steun van mijn fans is geweldig. Ik ben heel blij.”

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.