Liam Payne komt met nieuw album

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:27

Liam Payne heeft goed nieuws voor zijn fans. De zanger heeft in een gesprek met iFL TV verklapt dat hij aan een album werkt.

“Ik werk aan een album en dat is leuk”, zegt Liam, eraan toevoegend dat hij ook van plan is op tournee te gaan. “Dat is ongebruikelijk want ik heb lange tijd geen zin gehad om op tour te gaan. Maar nu heb ik heel veel zin om rond te reizen en mijn fans te zien.”

In hetzelfde gesprek zegt de voormalige One Direction-zanger ook nog dat hij inmiddels honderd dagen nuchter is. Het gaat goed met hem nadat hij eerder toegaf met drankproblemen te kampen. “De steun van mijn fans is geweldig. Ik ben heel blij.”

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer