Realityshow ‘The Kardashians’ gaat door

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:20

De leden van de Kardashian-familie gaan nog even door met waar ze goed in zijn: reality-tv maken. De show ‘The Kardashians’ keert terug voor een gloednieuw seizoen. Misschien zelfs wel voor twee seizoenen.

Streamingdienst Hulu heeft twintig afleveringen besteld van de realityshow over Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kylie en Kendall. Daarin zullen de dames de kijkers opnieuw meenemen in hun drukke en luxueuze leventjes.

De vorige seizoenen van ‘The Kardashians’ bevatten per stuk allemaal tien afleveringen. Als dat voor de volgende seizoenen ook geldt, maakt Hulu met de bestelde twintig afleveringen hoogstwaarschijnlijk twee nieuwe seizoenen.

Maar voor het zover is, komt er eerst nog een derde seizoen. Dat verschijnt vanaf 25 mei op Disney+.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer