‘Love Island’-sterren Jules en Amandine uit elkaar

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:06- Foto:

Streamz

Het is gedaan tussen Jules en Amandine. De ‘Love Island’-sterren hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan.

Het koppel maakt het verdrietige nieuws bekend via Instagram. “Jullie hadden door dat ik de laatste tijd niet vol mezelf wat en dat had zijn redenen”, schrijft Amandine. “De laatste maanden is er veel gebeurd tussen Jules en mij. Het is beide onze eerste relatie, waarvoor we misschien nog niet klaar waren. Daarom hadden we een mix van zoveel passie, plezier en intense liefde, maar ook onzekerheden, fouten en pijn, wat voor veel verdriet heeft gezorgd.“

De twee hebben daarom besloten een punt achter hun relatie te zetten. “He was my first everything”, vervolgt Amandine. “Wij wouden dit allebei even graag als jullie.”

Er is volgens het stel geen sprake van ruzie. “Only love.”

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer