‘Love Island’-sterren Jules en Amandine uit elkaar

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:06- Foto:

Streamz

Het is gedaan tussen Jules en Amandine. De ‘Love Island’-sterren hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan.

Het koppel maakt het verdrietige nieuws bekend via Instagram. “Jullie hadden door dat ik de laatste tijd niet vol mezelf wat en dat had zijn redenen”, schrijft Amandine. “De laatste maanden is er veel gebeurd tussen Jules en mij. Het is beide onze eerste relatie, waarvoor we misschien nog niet klaar waren. Daarom hadden we een mix van zoveel passie, plezier en intense liefde, maar ook onzekerheden, fouten en pijn, wat voor veel verdriet heeft gezorgd.“

De twee hebben daarom besloten een punt achter hun relatie te zetten. “He was my first everything”, vervolgt Amandine. “Wij wouden dit allebei even graag als jullie.”

Er is volgens het stel geen sprake van ruzie. “Only love.”

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ontdek meer