Billie Eilish weer vrijgezel

Karen Luiken-18 mei 2023 om 09:02

Billie Eilish gaat weer als vrijgezel door het leven. Haar relatie met Jesse Rutherford is na een jaar beëindigd.

“We kunnen bevestigen dat Billie en Jesse op een goede manier uit elkaar gegaan zijn en goede vrienden zullen blijven”, zegt een woordvoerder van Billie tegen Page Six.

Het is niet bekend hoe lang de twee al uit elkaar zijn, maar op het Met Gala verscheen Billie in ieder geval zonder Jesse. In april werden ze nog wel samen op Coachella gespot.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer