Nieuwe BTS-docu's op 17 en 18 juni in de bioscoop

Dieter Blarinckx-18 mei 2023 om 08:36

Goed nieuws voor de fans van de K-popband BTS want de twee aangekondigde unieke documentaires hebben nu ook 100% zeker een Belgische release in de bioscopen. Méér zelfs, je kan nu al tickets kopen!

In het weekend van 17 en 18 juni kan je in de Belgische bioscopen terecht voor twee unieke documentaires over BTS-bandleden: 'J-Hope in the Box' en 'SUGA: Road to D-DAY'. De ticketverkoop werd gisteren gestart.

Om de tiende verjaardag van BTS te vieren zullen deze twee unieke docu’s twee dagen lang te zien zijn in bioscopen wereldwijd. Voorlopig is het enkel de Belgische bioscoopketen Kinepolis die de twee docu’s opneemt in programmatie.

De docu 'J-Hope in the Box' focust zich op bandlid J-Hope en zijn debuutplaat, terwijl 'SUGA: Road to D-DAY' eerder focust op bandlid SUGA en zijn carrière onder artiestennaam Agust D.

Check hieronder de aankondiging:

Nieuwe actiefilm 'Civil War' op eerste plek na opening

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:03

Na vorig weekend al records te hebben verbroken in Nederland en de Verenigde Staten, blijkt ‘Civil War’ nu ook in ons land ontzettend populair. De gloednieuwe actiefilm staat na het openingsweekend op de eerste plek.

‘Civil War’ gaat over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De film is sinds 17 april in de Belgische bioscopen te zien.

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Ontdek meer