'De Sims 4' introduceert Joodse gerechten en de familie Caliente krijgt opfrisbeurt

Simon Smetryns-17 mei 2023 om 15:33

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben updates aangekondigd voor 'De Sims 4'. Spelers kunnen nu genieten van heerlijke Joodse gerechten en ontdekken wat er gaande is bij de flirterige familie Caliente.

Spelers krijgen toegang tot twee traditionele Joodse gerechten: matzeballensoep en challah. Deze gerechten kunnen bereid en geserveerd worden in de keukens van de Sims, waardoor spelers het Joodse erfgoed en de bijbehorende keuken kunnen ervaren.

'De Sims 4' heeft een opfrisbeurt gegeven aan de familie Caliente, het meest flirterige en vurige huishouden in het spel. Spelers kunnen meer te weten komen over het drama en de geschiedenis van de Caliente-zusters en andere prominente niet-speelbare gebeurtenissen in de Sims-wereld.

Het spel blijft evolueren en biedt spelers meer ervaringen om van te genieten.

Habbo Hotel maakt een comeback

Karen Luiken-20 juni 2024 om 06:29

Habbo Hotel is weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. De makers van het spel hebben de versie die in 2005 gelanceerd werd een nieuw leven ingeblazen.

Op de website van Habbo Hotel staat dat een van de Habbo-ontwikkelaars begin dit jaar een oude server met verloren bestanden ontdekte. Dat heeft als resultaat dat het nostalgische spel met een paar aanpassingen nu opnieuw is gelanceerd voor moderne computers, inclusief alle iconische onderdelen die de game met zich meebrengt.

Habbo Hotel is een virtueel hotel waar je kunt chillen met je vrienden, nieuwe vrienden kunt ontmoeten, je eigen persoonlijke ruimte kunt creëren en inrichten, en kunt deelnemen aan allerlei activiteiten en wedstrijden. Hoewel dit allemaal heel onschuldig klinkt, is het spel alleen geschikt voor 18-plussers.

Nintendo brengt later dit jaar een nieuwe Mario & Luigi rpg uit

Nico De Greef-19 juni 2024 om 15:06

Nintendo heeft de volgende game in de Mario & Luigi rpg-reeks aangekondigd. Mario & Luigi: Brotherhood moet op 7 november verschijnen voor de Nintendo Switch. Een eerste trailer van het spel werd eveneens vrijgegeven.

Negen jaar na de release van het laatste spel, Mario & Luigi: Paper Jam, komt Nintendo dit jaar eindelijk met een vervolg: Mario & Luigi: Brotherhood. In dit vervolg maken de bekende Italiaanse broers hun grootste zeereis ooit en komen ze terecht op verschillende al dan niet tropische eilanden.

Net als in voorgaande M&L games zullen de broers opnieuw de koppen bij elkaar moeten steken om puzzels op te lossen en om vijanden te baas te kunnen. Maar ze staan er gelukkig niet helemaal alleen voor: onderweg zal het duo namelijk tal van nieuwe vrienden kunnen ontmoeten die hen mogelijk een handje kunnen helpen, maar ook enkele bekende gezichten tegen het lijf lopen zoals Peach en Bowser.

Mario & Luigi: Brotherhood is het zesde deel in de M&L rpg-reeks en is een turn-based rollenspel waarin de speler beide broers tegelijkertijd bestuurd. Het doel van het spel is om Mario & Luigi te laten samenwerken om zo unieke en coole gevechtscombo's te lanceren.

De eerste vijf spellen in de reeks werden ontwikkeld door gamestudio Alphadream. Echter in 2019 vroeg de ontwikkelaar onverwacht het faillissement aan en sloot het bedrijf uiteindelijk de deuren. Wie de nieuwe ontwikkelaar van de reeks is geworden, is op moment van schrijven niet bekend.

Bekijk hier de trailer van Mario & Luigi: Brotherhood

Ontdek meer