Käärijä streamt zaterdag eerste concert na Eurovision

Simon Smetryns-17 mei 2023 om 10:14

De Finse Omroep Yle zal zaterdag 20 mei Käärijä's concert live uitzenden vanuit de Helsinki Ice Hall. Käärijä belooft dat het concert dezelfde energie, verrassingen en fun zal bevatten.

Käärijä schreef vorig weekend geschiedenis door voor Finland tijdens het Eurovisie Songfestival op de tweede plaats te eindigen met zijn nummer 'Cha Cha Cha'. "In Liverpool kon iedereen een fantastische en gekke Eurovisie-show zien. Op zaterdag zullen we de Helsinki Ice Hall overnemen en de sfeer naar het hoogste niveau tillen," zegt Käärijä.

Bekijk Käärijä LIVE op Yle Areena op zaterdag 20 mei om 19u00 Belgische tijd.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer