Camille Dhont houdt SOS-Zoektocht in Oostende

Simon Smetryns-17 mei 2023 om 09:51

Toerisme Oostende vzw en Gracia Live bundelen hun krachten voor de Camille SOS-tour in Oostende.

Tijdens deze gratis zoektocht, die plaatsvindt van 18 mei tot 20 augustus, worden superfans uitgedaagd om tien vragen over de Vlaamse popster te beantwoorden en letters te verzamelen in het centrum van Oostende. Met deze letters kunnen ze de hoofdvraag 'Wat is Camille's favoriete gerecht?' beantwoorden en zo kans maken om Camille persoonlijk te ontmoeten tijdens haar show in Kursaal Oostende.

De zoektocht is gratis verkrijgbaar bij Toerisme Oostende, de deelnemende handelszaken of via visitoostende.be. Om kans te maken op de hoofdprijs moeten deelnemers het zoektochtformulier invullen en voor 14 augustus inleveren bij de balie van Toerisme Oostende. De winnaar wordt op 14 augustus persoonlijk via e-mail gecontacteerd.

Nieuwe attracties en overzichtskaart voor Halfvastenfoor Gent

Simon Smetryns-23 februari 2024 om 14:06

De Halfvastenfoor staat weer voor de deur. Bezoekers kunnen van zaterdag 2 tot en met zondag 24 maart opnieuw genieten van meer dan tachtig attracties op het Sint-Pietersplein in Gent. Dit jaar zijn er twee nieuwe attracties, waarvan één voor het eerst wordt opgesteld.

KLIK VOOR DOWNLOAD

Naast welgekende attracties zoals de V-Maxx, Frisbee XXL of de Take Off zijn er ook twee gloednieuwe. De Heroes Tower, een toren die kermisgangers 40 meter hoog op stoeltjes in de lucht laat vliegen, wordt zelfs voor het allereerst ooit opgesteld. Een kinderlabyrint belooft dan weer veel plezier voor kleinere bezoekers. Gloednieuw is ook een overzichtskaart met plattegrond die op banners rondom de foor komt te hangen, maar je hierboven al kunt bekijken.

Net zoals vorige jaren is er ook weer een prikkelarme dag en kortingsdag. Op donderdag 21 maart worden lichten en geluid gedempt zodat bezoekers die gevoeliger zijn voor prikkels ook van de foor kunnen genieten. Op de laatste zondag kan iedereen van een korting genieten. Tot slot zijn er op zondagen 10 en 24 maart rondleidingen met een gids die alles afweet van de geschiedenis van de foor.

Alle info over de Halfvastenfoor vind je hier.

Kom donderdag 29/2 naar Après-Ski XXL in Gent!

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 09:15

Het is bijna tijd om je skipak uit de kast te halen en je dansmoves te laten zien, want Route du Soleil en TAGMAG komen terug met de meest epische après-ski party van het jaar!

Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke feestschijven in de Oude Vismijn, Gent. Met DJ's Omdat Het Kan, Nina Black, Yolotanker, Breaze, Tola OG en Hide n Seek, brengen we jou terug naar de bergen van Andorra of de Franse Alpen.

Dus zet je schrap en maak je klaar voor een apres-ski avontuur dat je niet wilt missen: donderdag 29 februari '24! Info en tickets vind je HIER.

Ontdek meer