Streamz lanceert Streamz Basic: een goedkoper abonnement mét reclame

Simon Smetryns-17 mei 2023 om 08:50

Streamz introduceert op 22 mei Streamz Basic: een nieuw abonnement mét reclame vanaf € 5,95 per maand.

Hiermee wil Streamz een nieuw publiek aanspreken en meer mensen toegang geven tot Vlaamse en internationale topseries en -films, zoals de TAGMAG Originals 'Tagmansion' en 'LoveMe', natuurlijk ;). Het abonnement biedt dezelfde content als de andere abonnementen, maar met maximaal 5 minuten reclame per uur.

Streamz Basic is bedoeld voor mensen die een lagere prijs willen betalen en bereid zijn enkele reclamespots te bekijken. Onderzoek uitgevoerd door de streamingdienst toont aan dat er daadwerkelijk een aanzienlijke groep Vlamingen is die interesse heeft in een goedkoper abonnement met reclame. Vooral jongeren, met doorgaans beperktere budgetten, tonen potentieel voor dit aanbod.

Vanaf 22 mei 2023 kunnen geïnteresseerden in een Streamz Basic-abonnement terecht op Streamz.be. Telenet biedt Streamz Basic aan vanaf 5 juni 2023.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ontdek meer