Streamz lanceert Streamz Basic: een goedkoper abonnement mét reclame

Simon Smetryns-17 mei 2023 om 08:50

Streamz introduceert op 22 mei Streamz Basic: een nieuw abonnement mét reclame vanaf € 5,95 per maand.

Hiermee wil Streamz een nieuw publiek aanspreken en meer mensen toegang geven tot Vlaamse en internationale topseries en -films, zoals de TAGMAG Originals 'Tagmansion' en 'LoveMe', natuurlijk ;). Het abonnement biedt dezelfde content als de andere abonnementen, maar met maximaal 5 minuten reclame per uur.

Streamz Basic is bedoeld voor mensen die een lagere prijs willen betalen en bereid zijn enkele reclamespots te bekijken. Onderzoek uitgevoerd door de streamingdienst toont aan dat er daadwerkelijk een aanzienlijke groep Vlamingen is die interesse heeft in een goedkoper abonnement met reclame. Vooral jongeren, met doorgaans beperktere budgetten, tonen potentieel voor dit aanbod.

Vanaf 22 mei 2023 kunnen geïnteresseerden in een Streamz Basic-abonnement terecht op Streamz.be. Telenet biedt Streamz Basic aan vanaf 5 juni 2023.

Realityfans opgelet: 'Dames in de Dop' wordt je nieuwe verslaving

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:43

Leuk nieuws voor fans van realityshows. Prime Video brengt binnenkort ‘Dames in de Dop’ naar het digitale scherm, een serie die jaren geleden al in Nederland te zien was en nu een comeback maakt.

‘Dames in de Dop’ keert terug in een nieuw jasje. Inclusief een nieuwe presentator en – uiteraard – nieuwe deelnemers. Robbert Rodenberg gaat de boel presenteren. De cast bestaat uit Anna Tschur, Cassidy Vermeulen, Emmely Hartjesveld, Fabienne van den Bogaart, Jennifer Casongo, Michelle van Dalen, Rachel Scheffer, Ramona Adema en Shani van Hoey.

In ’Dames in de Dop’ worden de negen kandidaten onderworpen aan een cursus in een poging hun sociale vaardigheden aan te scherpen. Onder leiding van twee experts en een reeks inspirerende gastdocenten krijgen ze lessen in publiek voorkomen, sociale omgangsvormen, etiquette en diplomatiek. De vrouwen kiezen ervoor om een nieuwe versie van zichzelf te worden, waardoor hun zelfvertrouwen zal groeien en de overhand krijgt op vroegere gewoontes. De dames moeten hun maskers afzetten en zich overgeven om te veranderen en daarmee de finale te bereiken. Welke dame slaagt erin om aan het einde van de serie de beste speech te geven en het landhuis te verlaten als een echte Lady of the Academy?

Een releasedatum is er nog niet; die wordt later bekendgemaakt.

Nieuwe seizoen 'Outer Banks' vanaf nu te zien

Karen Luiken-10 oktober 2024 om 12:30

De grote dag is eindelijk aangebroken. Na lang wachten is het vierde seizoen van ‘Outer Banks’ vandaag eindelijk op Netflix verschenen.

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat het derde seizoen gereleased werd. Fans kijken sindsdien reikhalzend uit naar het vervolg en nu is het dan eindelijk zover. De eerste vijf afleveringen staan vanaf vandaag online, begin november verschijnen de overige afleveringen.

Voor dit seizoen keren alle bekende castleden weer terug. Zo is Chase Stokes weer van de partij en zijn ook Madelyn Cline, Austin North, Drew Starkey en Rudy Pankow in het vierde seizoen te zien.

Ontdek meer