'Too Hot To Handle'-ster Harry reageert op verloving van ex Francesca

Karen Luiken-17 mei 2023 om 08:27

‘Too Hot To Handle’-ster Harry Jowsey is heel blij voor Francesca Farago. Zijn ex is onlangs ten huwelijk gevraagd door haar vriend Jesse Sullivan.

Francesca en Jesse zijn nu twee jaar aan het daten. Vorige maand ging Jesse op één knie en sindsdien zijn de twee verloofd. “Ik ben echt super blij voor haar en trots”, zegt Francesca’s ex Harry. “Het is zo prachtig dat ze iemand heeft gevonden met wie ze de rest van haar leven zal doorbrengen. Ik ben blij voor hen allebei.”

Harry is nog steeds vrijgezel en wil dat voorlopig ook blijven. “Ik had een geweldige relatie en die eindigde. Ik ben nu heel serieus als het gaat om iemand waar ik energie in wil steken.”

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer