Fictiereeks over BTS heeft een trailer

Karen Luiken-17 mei 2023 om 07:56- Foto:

Reuters

‘Youth’, de fictiereeks over BTS die vier jaar geleden werd aangekondigd, heeft eindelijk een trailer. Daaruit blijkt dat de show nog dit jaar verschijnt.

De serie gaat over zeven jongens die door het lot aan elkaar zijn verbonden. Het verhaal richt zich op hun schooljaren, leven als student en de periode na hun afstuderen.

De zeven jongens moeten de zeven bandleden van BTS voorstellen. RM wordt gespeeld door Seo Young-joo, Jin door Seo Jo-hoon, SUGA door Noh Jong-hyun, j-hope door Ahn Ji-ho, Jimin door Kim Yoon-woo, V door Jung Woo-jin en Jung Kook door Jeon Jin-seo.

Hoewel er nog geen precieze releasedatum is, verklapt de trailer wel al dat de serie ‘binnenkort’ komt. Dat gebeurt ergens in de tweede helft van 2023.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer