Fictiereeks over BTS heeft een trailer

Karen Luiken-17 mei 2023 om 07:56- Foto:

Reuters

‘Youth’, de fictiereeks over BTS die vier jaar geleden werd aangekondigd, heeft eindelijk een trailer. Daaruit blijkt dat de show nog dit jaar verschijnt.

De serie gaat over zeven jongens die door het lot aan elkaar zijn verbonden. Het verhaal richt zich op hun schooljaren, leven als student en de periode na hun afstuderen.

De zeven jongens moeten de zeven bandleden van BTS voorstellen. RM wordt gespeeld door Seo Young-joo, Jin door Seo Jo-hoon, SUGA door Noh Jong-hyun, j-hope door Ahn Ji-ho, Jimin door Kim Yoon-woo, V door Jung Woo-jin en Jung Kook door Jeon Jin-seo.

Hoewel er nog geen precieze releasedatum is, verklapt de trailer wel al dat de serie ‘binnenkort’ komt. Dat gebeurt ergens in de tweede helft van 2023.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer