Zien: nieuwe trailer 'Haunted Mansion' gedropt

Dieter Blarinckx-17 mei 2023 om 07:35

Wie fan was van de populaire ‘Pirates of the Caribbean’-films of de recente avonturenfilm ‘Jungle Cruise’, noteert best 26 juli alvast in de agenda. Dan komt immers de gloednieuwe Disneyfilm ‘Haunted Mansion’ in de zalen, en die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

Net zoals de Pirates-films en ‘Jungle Cruise’, is ‘Haunted Mansion’ gebaseerd op een van de populairste attracties in de Disneyparken wereldwijd.

In deze nieuwe horrorkomedie zien we hoe Gabbie, een alleenstaande moeder, samen met haar 9-jarige zoon naar een verlaten herenhuis verhuist. Maar niets is wat het lijkt van zodra blijkt dat het spookt in het huis…

Disney’s ‘Haunted Mansion’ speelt vanaf 26 juli in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de gloednieuwe en spooky trailer:

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Ontdek meer