Zien: nieuwe trailer 'Haunted Mansion' gedropt

Dieter Blarinckx-17 mei 2023 om 07:35

Wie fan was van de populaire ‘Pirates of the Caribbean’-films of de recente avonturenfilm ‘Jungle Cruise’, noteert best 26 juli alvast in de agenda. Dan komt immers de gloednieuwe Disneyfilm ‘Haunted Mansion’ in de zalen, en die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

Net zoals de Pirates-films en ‘Jungle Cruise’, is ‘Haunted Mansion’ gebaseerd op een van de populairste attracties in de Disneyparken wereldwijd.

In deze nieuwe horrorkomedie zien we hoe Gabbie, een alleenstaande moeder, samen met haar 9-jarige zoon naar een verlaten herenhuis verhuist. Maar niets is wat het lijkt van zodra blijkt dat het spookt in het huis…

Disney’s ‘Haunted Mansion’ speelt vanaf 26 juli in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de gloednieuwe en spooky trailer:

Zien: eerste trailer 'Deadpool 3' is eindelijk hier

Nico De Greef-12 februari 2024 om 17:38

Disney en Marvel hebben vannacht tijdens de Super Bowl in Las Vegas de eerste trailer voor Deadpool 3 (officiële titel: Deadpool and Wolverine) op de wereld losgelaten. De film draait vanaf 26 juli in de bioscopen en is de enige Marvel-film die dit jaar verschijnen zal.

Na twee langspeelfilms onder producent 21st Century Fox maakt acteur Ryan Reynolds na 6 jaar een comeback als het superheldenpersonage Deadpool in de aanstaande film Deadpool and Wolverine. Omdat het de eerste film uit de trilogie is die uitkomt onder Disney, maakt het personage voor het eerst zijn intrede in het Marvel Cinematic Universum. Dat zal hij niet alleen doen, want ook de gespierde supermutant Wolverine (Hugh Jackman) volgt hem in de voetsporen.

In een eerste trailer die onlangs is verschenen, zien we verschillende bekende gezichten samenkomen om de verjaardag van Wade Wilson aka. Deadpool te vieren, maar het feestgedruis is van korte duur wanneer leden van de Time Variance Authority (fans maakten voor het eerst kennis met de TVA in de Disney+-serie Loki), bij hem aankloppen en hem meenemen.

Na een 'interview' met de TVA wordt Deadpool medegedeeld dat hij wordt uitverkozen om een schurk genaamd Cassandra Nova (Emma Corrin) te verslaan. Echter zal hij deze strijd niet in z'n eentje aangaan, want hij wordt gekoppeld aan niemand minder dan Wolverine om de missie tot een goed einde te brengen.

Deadpool and Wolverine verschijnt vanaf 26 juli in de bioscoop. De allereerste beelden van de Marvel-film bekijk je hieronder.

Disney onthult bestaan van 'Moana 2': verschijnt nog dit jaar in de bioscoop

Nico De Greef-11 februari 2024 om 15:20- Foto:

Walt Disney Animation

In een verrassende zet kondigt Disney aan dat het nog dit jaar een vervolg zal uitbrengen op de geliefde animatiefilm Moana (bij ons bekend als Vaiana), die verscheen in 2016.

Vorig jaar raakte al bekend dat Disney werkt maakt van een live-action versie van de film Moana waar acteur Dwayne 'The Rock' Johnson bij betrokken is. Nu blijken er nog meer Moana-projecten in de pijplijn te zitten: Disney kondigt in een verrassende zet aan dat er ook een animatie-sequel zit aan te komen. Nog verrassender is misschien wel dat dit vervolg al op 27 november van dit jaar in de bioscoop te zien zal zijn.

De plotse aankondiging komt omdat Moana 2 oorspronkelijk werd ontwikkeld als een tv-serie, maar op de laatste minuut nog snel werd omgevormd tot een langspeelfilm. Executives bij Disney waren naar verluidt zo enorm onder de indruk van de serie, dat ze allemaal vonden dat dit nieuwe avontuur het best bekeken kan worden op het grote scherm.

Het vervolg begint nadat Moana een onverwachte oproep ontvangt van haar wegwijzende voorouders en op missie wordt gestuurd naar de verre zeeën van Oceanië en gevaarlijke, lang vergeten wateren. Dat doet ze natuurlijk niet alleen, want ze krijgt hulp van niemand minder dan Maui en een gloednieuwe bemanning van onwaarschijnlijke zeelieden.

Moana 2 moet dus op 27 november in de bioscopen verschijnen. Een eerste teaser voor de film zie je hieronder.

Ontdek meer