Zien: nieuwe trailer 'Haunted Mansion' gedropt

Dieter Blarinckx-17 mei 2023 om 07:35

Wie fan was van de populaire ‘Pirates of the Caribbean’-films of de recente avonturenfilm ‘Jungle Cruise’, noteert best 26 juli alvast in de agenda. Dan komt immers de gloednieuwe Disneyfilm ‘Haunted Mansion’ in de zalen, en die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

Net zoals de Pirates-films en ‘Jungle Cruise’, is ‘Haunted Mansion’ gebaseerd op een van de populairste attracties in de Disneyparken wereldwijd.

In deze nieuwe horrorkomedie zien we hoe Gabbie, een alleenstaande moeder, samen met haar 9-jarige zoon naar een verlaten herenhuis verhuist. Maar niets is wat het lijkt van zodra blijkt dat het spookt in het huis…

Disney’s ‘Haunted Mansion’ speelt vanaf 26 juli in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de gloednieuwe en spooky trailer:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer