Karen Damen te zien in nieuwe VTM-telenovelle rond Camille Dhont

Dieter Blarinckx-16 mei 2023 om 12:10

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want niemand minder dan Karen Damen zal binnenkort te zien zijn in de aankomende telenovelle rond actrice en zangeres Camille Dhont. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse pers.

Karen Damen zal in de huid kruipen van Maud, de mama van een van de klasgenoten van Camille: “zij bemoeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Het is geen grote rol, maar wel een leuke – en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe. Ik hoop dat ik een pruik krijg, zodat ik er lekker onherkenbaar uitzie. Dat is ook wel aangewezen, denk ik. De twee reeksen ­komen kort na elkaar op tv, en anders wordt het misschien wat verwarrend”, klinkt het bij Karen aan Dag Allemaal.

“Ik kijk er absoluut naar uit om met Camille op de set te staan, en met de andere ­acteurs. Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht.”

De nieuwe telenovelle zal dit najaar te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Rihanna wil meer kinderen

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:42

Rihanna heeft twee kinderen met haar grote liefde A$AP Rocky, maar zou haar familie dolgraag uitbreiden met nog meer kleintjes. Dat heeft de zangeres bevestigd in een gesprek met Entertainment Tonight.

“Ik zou absoluut meer kinderen willen”, aldus Rihanna. De zangeres heeft twee zoons, maar onthulde onlangs dat ze graag een meisje zou willen krijgen. “En kijk eens hoe dat heeft uitgepakt”, zei ze lachend.

Op de vraag van een verslaggever of ze om die reden meer kinderen wil, antwoordde ze: “Weet je wat, ik hoop het. Maar nee, ik ben nu nog niet zwanger, als dat is wat je vraagt.”

De eerste zoon van Rihanna en A$AP Rocky kwam twee jaar geleden ter wereld en kreeg de naam RZA. Tien maanden geleden werd het gezin uitgebreid met zoontje Riot.

'Ex On The Beach: Double Dutch' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:23

Dit is een oproep aan alle singles die niet vies zijn van seks op televisie, de discussie durven aan te gaan en op zoek zijn naar lust, drama of liefde. De makers van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn op zoek naar nieuwe deelnemers.

Na een all star-seizoen met allemaal oud-bekenden is het nu weer tijd voor een ouderwets seizoen met onbekende mensen. Je hoeft niet beroemd te zijn om mee te kunnen doen, hoeft geen bekende ex te hebben en hoeft ook geen ervaring te hebben met de televisiewereld. Nee, het enige wat jij nodig hebt om je op te kunnen geven, is een flinke dosis lef.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland en België?’, zo klinkt het in een oproep. ‘En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een eventueel nieuw seizoen van MTV’s ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw ex next!’

Er wordt zowel naar Nederlandse als Belgische singles gezocht. Inschrijven kan hier.

Ontdek meer