Karen Damen te zien in nieuwe VTM-telenovelle rond Camille Dhont

Dieter Blarinckx-16 mei 2023 om 12:10

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want niemand minder dan Karen Damen zal binnenkort te zien zijn in de aankomende telenovelle rond actrice en zangeres Camille Dhont. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse pers.

Karen Damen zal in de huid kruipen van Maud, de mama van een van de klasgenoten van Camille: “zij bemoeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Het is geen grote rol, maar wel een leuke – en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe. Ik hoop dat ik een pruik krijg, zodat ik er lekker onherkenbaar uitzie. Dat is ook wel aangewezen, denk ik. De twee reeksen ­komen kort na elkaar op tv, en anders wordt het misschien wat verwarrend”, klinkt het bij Karen aan Dag Allemaal.

“Ik kijk er absoluut naar uit om met Camille op de set te staan, en met de andere ­acteurs. Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht.”

De nieuwe telenovelle zal dit najaar te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer