Karen Damen te zien in nieuwe VTM-telenovelle rond Camille Dhont

Dieter Blarinckx-16 mei 2023 om 12:10

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want niemand minder dan Karen Damen zal binnenkort te zien zijn in de aankomende telenovelle rond actrice en zangeres Camille Dhont. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse pers.

Karen Damen zal in de huid kruipen van Maud, de mama van een van de klasgenoten van Camille: “zij bemoeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Het is geen grote rol, maar wel een leuke – en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe. Ik hoop dat ik een pruik krijg, zodat ik er lekker onherkenbaar uitzie. Dat is ook wel aangewezen, denk ik. De twee reeksen ­komen kort na elkaar op tv, en anders wordt het misschien wat verwarrend”, klinkt het bij Karen aan Dag Allemaal.

“Ik kijk er absoluut naar uit om met Camille op de set te staan, en met de andere ­acteurs. Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht.”

De nieuwe telenovelle zal dit najaar te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer