Karen Damen te zien in nieuwe VTM-telenovelle rond Camille Dhont

Dieter Blarinckx-16 mei 2023 om 12:10

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want niemand minder dan Karen Damen zal binnenkort te zien zijn in de aankomende telenovelle rond actrice en zangeres Camille Dhont. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse pers.

Karen Damen zal in de huid kruipen van Maud, de mama van een van de klasgenoten van Camille: “zij bemoeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Het is geen grote rol, maar wel een leuke – en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe. Ik hoop dat ik een pruik krijg, zodat ik er lekker onherkenbaar uitzie. Dat is ook wel aangewezen, denk ik. De twee reeksen ­komen kort na elkaar op tv, en anders wordt het misschien wat verwarrend”, klinkt het bij Karen aan Dag Allemaal.

“Ik kijk er absoluut naar uit om met Camille op de set te staan, en met de andere ­acteurs. Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht.”

De nieuwe telenovelle zal dit najaar te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Ontdek meer