'Avatar: The Way of Water' volgende maand op Disney+

Karen Luiken-16 mei 2023 om 09:05

Het is tijd om een filmavondje in te plannen. Over een paar weken is de film ‘Avatar: The Way of Water’ eindelijk op Disney+ te zien!

De tweede ‘Avatar’-film kwam net voor kerst uit op het witte doek en was al vanaf het eerste moment een groot succes. Binnen een paar weken tijd haalde de film wereldwijd 2 miljard dollar op. En dat is knap, want er zijn slechts vijf andere films die dat ook voor elkaar kregen: ‘Avengers: Endgame’, ‘Avatar’, ‘Titanic’, Star Wars: The Force Awakens’ en ‘Avengers: Infinity War’.

‘Avatar: The Way of Water’ is al een tijdje niet meer in de bioscoop te zien, maar verscheen vorige maand wel al op de platforms van Apple TV, Google Play Store en YouTube Films. Vanaf woensdag 7 juni mag Disney+ ook in dat rijtje aansluiten. Op die dag verschijnt de film op de streamingsdienst.

Fans zamelen ruim 100 duizend euro in voor Acid

Karen Luiken-23 februari 2024 om 09:51

Met een inzamelingsactie van Acid is binnen een dag al meer dan 100 duizend euro opgehaald. De vlogger kreeg gisteren bij de rechter zijn straf te horen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video.

Acid is veroordeeld tot een celstraf van drie maanden met uitstel, een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20 duizend euro. Die straf kreeg hij omdat hij zich gemengd heeft in de zaak rond Sanda Dia, die in 2018 overleed na een ontgroening van de studentenvereniging Reuzegom.

De daders die verantwoordelijk worden gehouden voor de dood van Sanda Dia kregen lichte straffen, waar Acid het niet mee eens was. Hij noemde in een video verschillende namen van leden van de studentenvereniging, waaronder ook twee namen van leden die niet bij de fatale studentendoop betrokken waren. Acid sprak ook over het restaurant van de ouders van één van hen. Die ouders eisten een schadevergoeding van 200.000 euro, maar de rechter maakte daar 20.000 euro van.

Na de rechtszaak startte Acid een inzamelingsactie waar hij 20.000 euro mee op hoopte te halen. Dat bedrag is inmiddels allang overschreden. De teller staat op het moment van schrijven op 104.000 euro. “Bij een overschreden bedrag gaan de funds naar de Sanda Dia Foundation, indien het bestuur hiermee instemt”, schrijf Acid.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer