'Avatar: The Way of Water' volgende maand op Disney+

Karen Luiken-16 mei 2023 om 09:05

Het is tijd om een filmavondje in te plannen. Over een paar weken is de film ‘Avatar: The Way of Water’ eindelijk op Disney+ te zien!

De tweede ‘Avatar’-film kwam net voor kerst uit op het witte doek en was al vanaf het eerste moment een groot succes. Binnen een paar weken tijd haalde de film wereldwijd 2 miljard dollar op. En dat is knap, want er zijn slechts vijf andere films die dat ook voor elkaar kregen: ‘Avengers: Endgame’, ‘Avatar’, ‘Titanic’, Star Wars: The Force Awakens’ en ‘Avengers: Infinity War’.

‘Avatar: The Way of Water’ is al een tijdje niet meer in de bioscoop te zien, maar verscheen vorige maand wel al op de platforms van Apple TV, Google Play Store en YouTube Films. Vanaf woensdag 7 juni mag Disney+ ook in dat rijtje aansluiten. Op die dag verschijnt de film op de streamingsdienst.

EOTB-ster Jørney verliest moeder op dag van bevalling

Karen Luiken-07 juni 2023 om 15:51

Het is een week vol ups en downs voor Jørney uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. De realityster is moeder geworden van haar tweede kindje, maar heeft ook afscheid moeten nemen van haar moeder. En dat allemaal op een en dezelfde dag.

Jørney schrijft op Instagram dat de dag die één van haar mooiste dagen van haar leven had moeten zijn, ook een van haar grootste dieptepunten is. "De dag dat ik naar het ziekenhuis moest om te bevallen, is de dag dat ik te horen kreeg voor de deur van mijn moeder dat zij helaas niet meer onder ons is."

Het verlies valt Jørney zwaar, maar haar kersverse zoontje Imran geeft haar kracht. En dat is nodig, want de bevalling is volgens de EOTB-ster niet vlekkeloos verlopen. "Alles wat mis kon gaan, ging mis. Maar gelukkig maken we het nu goed en is ons zoontje ook gezond."

Jørney neemt nu alle rust en ruimte die ze nodig heeft om het verlies van haar moeder en alle andere zaken te verwerken. "Ik heb het er zwaar mee", zegt ze. "Anderzijds gaat het leven gewoon door en ben ik mega happy en kan ik niet in woorden omschrijven hoe gelukkig ik ben met mijn prachtige zoontje."

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Ontdek meer