'Avatar: The Way of Water' volgende maand op Disney+

Karen Luiken-16 mei 2023 om 09:05

Het is tijd om een filmavondje in te plannen. Over een paar weken is de film ‘Avatar: The Way of Water’ eindelijk op Disney+ te zien!

De tweede ‘Avatar’-film kwam net voor kerst uit op het witte doek en was al vanaf het eerste moment een groot succes. Binnen een paar weken tijd haalde de film wereldwijd 2 miljard dollar op. En dat is knap, want er zijn slechts vijf andere films die dat ook voor elkaar kregen: ‘Avengers: Endgame’, ‘Avatar’, ‘Titanic’, Star Wars: The Force Awakens’ en ‘Avengers: Infinity War’.

‘Avatar: The Way of Water’ is al een tijdje niet meer in de bioscoop te zien, maar verscheen vorige maand wel al op de platforms van Apple TV, Google Play Store en YouTube Films. Vanaf woensdag 7 juni mag Disney+ ook in dat rijtje aansluiten. Op die dag verschijnt de film op de streamingsdienst.

Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed

Karen Luiken-18 juni 2024 om 15:05

Justin Timberlake is maandagavond gearresteerd door de politie. ABC News meldt dat hij is betrapt op het rijden onder invloed.

De arrestatie vond plaats in Sag Harbor, een dorp in New York. Dinsdag – vandaag dus – moet Justin Timberlake voor de rechter verschijnen. Het is nog niet bekend in welke staat Justin precies was toen hij werd gepakt door de politie en wat het gevolg van zijn actie zal zijn.

Komend weekend heeft de zanger twee concerten gepland staan in Chicago. Volgende week gaat hij terug naar New York voor nog twee shows.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Ontdek meer