Openingsdatum eerste 'World of Frozen' bekend

Dieter Blarinckx-15 mei 2023 om 16:55

Frozen-fans, opgelet! Het is al een tijdje geweten dat Disney werkt aan verschillende themazones geïnspireerd op de animatiefilm 'Frozen', en daar is er nu eindelijk meer nieuws over!

Disney Parks, de themaparkdivisie binnen The Walt Disney Company', heeft zopas bekendgemaakt dat de eerste 'World of Frozen' later dit jaar zal openen. Die themazone werd de afgelopen maanden gebouwd in Hong Kong Disneyland en zal feestelijk geopend worden in november dit jaar.

"For the first time in forever zullen gasten van heinde en verre worden uitgenodigd om deel te nemen aan een zomerse sneeuwdag in het koninkrijk Arendelle. 'World of Frozen' bevat verschillende herbergen, waaronder de eerste achtbaan met 'Frozen'-thema, Wandering Oaken's Sliding Sleighs, de 'Frozen Ever After'-boottocht en een unieke en immersieve ervaring in het Playhouse in the Woods. Ook komt er een restaurant en zullen er verschillende winkels te vinden zijn", klinkt het in het officiële statement.

Hong Kong Disneyland is het eerste Disneypark waar 'World of Frozen' zal openen. Disneyland Paris is het volgende park in het rijtje.

Check hieronder de aankondiging van Disney Parks:

A-attest? Dan krijg je 75 euro korting op The Graduates!

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 11:02

Heb jij je A-attest behaald? Proficiat! Dat vraagt om een groot feest met je vrienden. Ga daarom naar The Graduates in Lloret De Mar en geniet van 75 euro korting.

The Graduates is de ultieme manier om het einde van je middelbare schooltijd te vieren. Van 31 augustus tot 7 september trekken we samen met Route Du Soleil naar Lloret de Mar: dé feeststad van Europa. Zon, zee, beach bars en de beste beats. Met The Graduates krijg je toegang tot de heetste clubs en pool parties met top DJ’s. Nood aan wat rust? Strompel dan langs de rustige baaitjes. Of ga op citytrip naar Barcelona. Alles kan!

Schrijf je voor 31 juli in voor The Graduates via deze link, stuur een bewijsje van je A-attest naar info@thegraduates.be, en krijg 75 euro korting! See you there?

Nieuwe Efteling-attractie 'Danse Macabre' opent met Halloween

Karen Luiken-11 juli 2024 om 09:08

‘Danse Macabre’, de nieuwste aanwinst van de Efteling, opent op 31 oktober voor het eerst de deuren. In een video worden de allereerste beelden van de aanstaande attractie gedeeld.

De ‘Danse Macabre’ is de opvolger van het Spookslot en biedt per rit plek voor 108 pretparkbezoekers. Ze worden meegevoerd door een verhaal met de onvergetelijke muziek uit het Spookslot als rode draad. ‘Het mysterieuze decor en het twintig meter hoge attractiegebouw zorgen voor een griezelervaring in de Efteling als nooit tevoren’, zo klinkt het bij het pretpark.

De bouw van de attractie begon twee jaar geleden. De kosten werden in eerste instantie begroot op 25 miljoen euro, maar het hele project heeft de Efteling uiteindelijk 10 miljoen euro extra gekost.

Ontdek meer