Aaron Blommaert en Nora Gharib gaan 'The Voice Kids' presenteren

Karen Luiken-15 mei 2023 om 08:15

Het aankomende seizoen van ‘The Voice Kids’ krijgt heel veel nieuwe tintjes. Er komen niet alleen nieuwe zangtalenten en twee nieuwe coaches, maar ook twee nieuwe hosts. Aaron Blommaert en Nora Gharib gaan het programma samen presenteren.

Eerder werd al bekend dat Coely, Pommelien Thijs, Metejoor en Laura Tesoro dit keer in de inmiddels befaamde rode stoelen kruipen om het nieuwe zangtalent te coachen en voorzien van feedback. Nu blijkt dat daar ook twee nieuwe presentators bij horen: Aaron en Nora.

“De cirkel is rond. Op mijn veertiende stond ik met een bang hartje Louise van Gers Pardoel te zingen in ‘The Voice Kids’ en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken”, zegt Aaron. “Ik weet exact hoe het voelt. Het wordt ongetwijfeld supergezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, waarmee het erg goed klikt. En met wat voor coaches mogen we in dit muzikale avontuur stappen. Het zijn bijna allemaal vrienden en collega’s van mij: Pommelien in #LikeMe, Coely was mijn medefinalist bij ‘The Masked Singer’ en Laura was mijn co-host bij ‘Tien Om Te Zien’. Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond.”

Ook Nora heeft er zin in. “Ik ben super blij dat ik samen met Aaron in dit avontuur mag stappen! ‘The Voice Kids’ is een mooie mix van alles waar ik het voor doe: jong talent, plezier en ‘life changing’ momenten. Ik ben elke keer in shock van hoeveel talent er wel niet rondloopt in Vlaanderen en kijk vol bewondering naar deze jonge talenten en naar wat ze durven.”

De opnames van ‘The Voice Kids’ zijn momenteel volop aan de gang. Het nieuwe seizoen is dit najaar te zien bij VTM. Wanneer precies, wordt later bekendgemaakt.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer