Aaron Blommaert en Nora Gharib gaan 'The Voice Kids' presenteren

Karen Luiken-15 mei 2023 om 08:15

Het aankomende seizoen van ‘The Voice Kids’ krijgt heel veel nieuwe tintjes. Er komen niet alleen nieuwe zangtalenten en twee nieuwe coaches, maar ook twee nieuwe hosts. Aaron Blommaert en Nora Gharib gaan het programma samen presenteren.

Eerder werd al bekend dat Coely, Pommelien Thijs, Metejoor en Laura Tesoro dit keer in de inmiddels befaamde rode stoelen kruipen om het nieuwe zangtalent te coachen en voorzien van feedback. Nu blijkt dat daar ook twee nieuwe presentators bij horen: Aaron en Nora.

“De cirkel is rond. Op mijn veertiende stond ik met een bang hartje Louise van Gers Pardoel te zingen in ‘The Voice Kids’ en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken”, zegt Aaron. “Ik weet exact hoe het voelt. Het wordt ongetwijfeld supergezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, waarmee het erg goed klikt. En met wat voor coaches mogen we in dit muzikale avontuur stappen. Het zijn bijna allemaal vrienden en collega’s van mij: Pommelien in #LikeMe, Coely was mijn medefinalist bij ‘The Masked Singer’ en Laura was mijn co-host bij ‘Tien Om Te Zien’. Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond.”

Ook Nora heeft er zin in. “Ik ben super blij dat ik samen met Aaron in dit avontuur mag stappen! ‘The Voice Kids’ is een mooie mix van alles waar ik het voor doe: jong talent, plezier en ‘life changing’ momenten. Ik ben elke keer in shock van hoeveel talent er wel niet rondloopt in Vlaanderen en kijk vol bewondering naar deze jonge talenten en naar wat ze durven.”

De opnames van ‘The Voice Kids’ zijn momenteel volop aan de gang. Het nieuwe seizoen is dit najaar te zien bij VTM. Wanneer precies, wordt later bekendgemaakt.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer