Aaron Blommaert en Nora Gharib gaan 'The Voice Kids' presenteren

Karen Luiken-15 mei 2023 om 08:15

Het aankomende seizoen van ‘The Voice Kids’ krijgt heel veel nieuwe tintjes. Er komen niet alleen nieuwe zangtalenten en twee nieuwe coaches, maar ook twee nieuwe hosts. Aaron Blommaert en Nora Gharib gaan het programma samen presenteren.

Eerder werd al bekend dat Coely, Pommelien Thijs, Metejoor en Laura Tesoro dit keer in de inmiddels befaamde rode stoelen kruipen om het nieuwe zangtalent te coachen en voorzien van feedback. Nu blijkt dat daar ook twee nieuwe presentators bij horen: Aaron en Nora.

“De cirkel is rond. Op mijn veertiende stond ik met een bang hartje Louise van Gers Pardoel te zingen in ‘The Voice Kids’ en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken”, zegt Aaron. “Ik weet exact hoe het voelt. Het wordt ongetwijfeld supergezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, waarmee het erg goed klikt. En met wat voor coaches mogen we in dit muzikale avontuur stappen. Het zijn bijna allemaal vrienden en collega’s van mij: Pommelien in #LikeMe, Coely was mijn medefinalist bij ‘The Masked Singer’ en Laura was mijn co-host bij ‘Tien Om Te Zien’. Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond.”

Ook Nora heeft er zin in. “Ik ben super blij dat ik samen met Aaron in dit avontuur mag stappen! ‘The Voice Kids’ is een mooie mix van alles waar ik het voor doe: jong talent, plezier en ‘life changing’ momenten. Ik ben elke keer in shock van hoeveel talent er wel niet rondloopt in Vlaanderen en kijk vol bewondering naar deze jonge talenten en naar wat ze durven.”

De opnames van ‘The Voice Kids’ zijn momenteel volop aan de gang. Het nieuwe seizoen is dit najaar te zien bij VTM. Wanneer precies, wordt later bekendgemaakt.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Ontdek meer