Dit is waarom je je tandenborstel niet in de badkamer moet bewaren

Karen Luiken-14 mei 2023 om 09:30- Foto:

Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Het klinkt misschien onlogisch, maar het is geen goed idee om je tandenborstel in de badkamer te bewaren. Wie dat wel doet, heeft er waarschijnlijk heel veel bacteriën, plas- en kakdeeltjes op zitten. Yikes!

Een badkamer is vaak voorzien van een toilet. Als dat bij jou niet het geval is, kun je opgelucht ademhalen en geldt deze informatie niet voor jou. Maar voor alle anderen is dit een goede waarschuwing.

LadBible schrijft dat een toilet een ‘ontlastingsfontein’ veroorzaakt als je doorspoelt en dat de omgeving vervolgens een soort regendouche krijgt met kleine druppeltjes kak, plas en al het andere dat in je toilet wordt gedeponeerd.

Je ziet het misschien niet, maar alles wat in de buurt van de wc staat, wordt geraakt. En ja, dat geldt ook voor jouw tandenborstel waar jij (als het goed is) twee keer per dag je tanden mee poetst…

Je kunt je tandenborstel volgens experts beter op je slaapkamer bewaren. Maar omdat dit dan weer totaal onhandig is, kun je jouw exemplaar ook voorzien van een soort kapje. Of je legt 'm veilig in een lade, dat kan ook.

Kim Kardashian injecteert sperma van zalm in haar gezicht

Chelsy Vanlerberghe-15 juli 2024 om 09:51

Bij 'The Kardashians' is er niets TMI. In een nieuwe aflevering van de realityserie onthulde Kim Kardashian dat ze een wel heel bijzondere gezichtsbehandeling heeft gehad: er is zalmsperma in haar gezicht geïnjecteerd.

"Ik kreeg een zalmsperma-gezichtsbehandeling met zalmsperma geïnjecteerd in mijn gezicht", vertelde de 43-jarige Kardashian nonchalant aan haar moeder Kris Jenner tussen het filmen door. De behandeling zou haar er jonger doen uitzien. Iets waar ze veel voor over heeft.

In 2022 zei ze tegen The New York Times: "Ik probeer alles. Als je me zou vertellen dat ik elke dag kak moest eten om er jonger uit te zien, zou ik het misschien doen. Echt."

Kim K haalde het idee voor deze facial bij 'Friends'-actrice Jennifer Aniston, die vorig jaar krantenkoppen haalde na een interview. Ze zei dat een schoonheidsspecialiste haar over de behandeling had verteld. "Allereerst zei ik: ‘Meen je dat? Hoe krijg je zalmsperma?’" vertelde ze, voordat ze zei dat ze niet zeker wist of het een groot verschil maakte voor haar huid. De gezichtsbehandeling omvat injecties of microneedling-technieken voor de beste resultaten. En hoewel het misschien nieuw klinkt, bestaat het idee van een zalmsperma-gezichtsbehandeling al sinds de jaren 80, volgens PopSugar. "De zoektocht naar een wonderingrediënt in huidverzorging gaat altijd door", vertelde dermatoloog Joshua Zeichner aan het tijdschrift. "Er is aangetoond dat zalmmilt de huid verbetert, hydrateert, voller maakt, de textuur verbetert en rimpels vermindert. Dit komt door de hoge DNA-niveaus in zalmmilt. DNA is samengesteld uit aminozuren, die al lang worden gebruikt in huidverzorging vanwege hun hydraterende en celvernieuwende voordelen."

Interesse, anyone?

Dit is de lelijkste hond ter wereld

Karen Luiken-23 juni 2024 om 07:52

Er bestaan heel veel verschillende honden op deze wereld, maar er kan er natuurlijk maar één de allerlelijkste zijn. Naar welke viervoeter die titel gaat? Wild Thang, een 8-jarige pekinees.

Wild Thang is dit weekend bij de World’s Ugliest Dog-competitie verkozen tot lelijkste hond van het jaar, waarbij hij de strijd aanging met zeven andere deelnemers. De hond heeft al vijf keer meegedaan aan de wedstrijd, maar het is nu voor het eerst dat hij er met de winst vandoor gaat.

Wild Thang heeft zijn unieke uiterlijk te danken aan een ziekte die hij kreeg toen hij een puppy was. De groei van zijn tanden werd gehinderd, waardoor hij nu rondloopt met een bungelende tong. Ook heeft hij een spieraandoening aan een van zijn poten.

De hond en zijn baasje hebben met de overwinning 5.000 dollar gewonnen.

Ontdek meer