Dit is waarom je je tandenborstel niet in de badkamer moet bewaren

Karen Luiken-14 mei 2023 om 09:30- Foto:

Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Het klinkt misschien onlogisch, maar het is geen goed idee om je tandenborstel in de badkamer te bewaren. Wie dat wel doet, heeft er waarschijnlijk heel veel bacteriën, plas- en kakdeeltjes op zitten. Yikes!

Een badkamer is vaak voorzien van een toilet. Als dat bij jou niet het geval is, kun je opgelucht ademhalen en geldt deze informatie niet voor jou. Maar voor alle anderen is dit een goede waarschuwing.

LadBible schrijft dat een toilet een ‘ontlastingsfontein’ veroorzaakt als je doorspoelt en dat de omgeving vervolgens een soort regendouche krijgt met kleine druppeltjes kak, plas en al het andere dat in je toilet wordt gedeponeerd.

Je ziet het misschien niet, maar alles wat in de buurt van de wc staat, wordt geraakt. En ja, dat geldt ook voor jouw tandenborstel waar jij (als het goed is) twee keer per dag je tanden mee poetst…

Je kunt je tandenborstel volgens experts beter op je slaapkamer bewaren. Maar omdat dit dan weer totaal onhandig is, kun je jouw exemplaar ook voorzien van een soort kapje. Of je legt 'm veilig in een lade, dat kan ook.

Bizar: man heeft seks met Holle Bolle Gijs in de Efteling

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 16:30

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en ongelooflijke verhalen tegen. Zo ook dat van deze 30-jarige man die betrapt werd op seks met Holle Bolle Gijs in het Nederlandse themaperk Efteling.

Bezoekers van de Efteling zullen even vreemd opgekeken hebben toen ze afgelopen zaterdag een 30-jarige man seks zagen hebben met Holle Bolle Gijs. Hij ging flink tekeer met de iconische Efteling-held, maar werd al snel betrapt en opgepakt.

De man, afkomstig uit Almere, werd meteen ondervraagd en hij bleef zijn “relatie” met Holle Bolle Gijs verdedigen. Naar eigen zeggen had hij al “een langere tijd een relatie met Gijs”. Bij zijn vorige bezoek zou hij ruzie gekregen hebben met Holle Bolle Gijs, dus nu was het tijd voor de goedmaakseks.

Ondertussen werd hij vrijgelaten, maar mag hij nooit meer een voet binnenzetten in de Efteling. Zijn relatie met Holle Bolle Gijs zal dus op de klippen lopen…

Vape ontploft in broekzak, man loopt ernstige brandwonden op

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:39- Foto:

Photo by Karl Edwards on Unsplash

Dat e-sigaretten slecht zijn voor je gezondheid is inmiddels bekend. Maar ook in je broekzak kunnen de dingen levensgevaarlijk zijn. Een man heeft volgens 9News derdegraadsbrandwonden opgelopen nadat zijn vape in brand vloog in zijn zak.

De e-smoker explodeerde, waarna de man brandwonden over 7 procent van zijn lichaam opliep. Hij moest geopereerd worden en lag vervolgens twee weken in het ziekenhuis. Het kan nog jaren duren voor zijn verwondingen helemaal herstellen.

“Het krijgen van brandwonden is een gruwelijke en angstaanjagende ervaring”, zegt de man in kwestie volgens The West Australian. “Aan alle kinderen die er zijn: kijk wat er met mij is gebeurd. Respecteer jezelf en je leven. Begin nooit met vapen. Het is een van de stomste beslissingen die ik ooit heb gemaakt.”