Demi Lovato blij met diagnose bipolaire stoornis

Karen Luiken-14 mei 2023 om 08:52

Demi Lovato werd jaren geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Tijdens de Hollywood & Mind Summit in Los Angeles vertelde ze afgelopen week dat ze daar blij mee was, omdat ze toen eindelijk begreep waarom ze bepaalde emoties voelde.

“Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk een diagnose had gekregen”, zegt Demi. “Ik worstelde er al zoveel jaren mee. Ik wist niet waarom ik op een bepaalde manier met een depressie omging en zoveel extreme dieptepunten had terwijl ik blijkbaar de wereld voor me had met zoveel kansen.”

Demi herinnert zich een moment dat ze op 15-jarige leeftijd meemaakte. “Ik zat in een toerbus en zag hoe fans het voertuig volgden met foto’s en naar me zwaaiden”, vervolgt ze. “Het enige wat ik kon doen was zitten en huilen. Ik weet nog dat ik mezelf toen afvroeg waarom ik zo ongelukkig was.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer