Demi Lovato blij met diagnose bipolaire stoornis

Karen Luiken-14 mei 2023 om 08:52

Demi Lovato werd jaren geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Tijdens de Hollywood & Mind Summit in Los Angeles vertelde ze afgelopen week dat ze daar blij mee was, omdat ze toen eindelijk begreep waarom ze bepaalde emoties voelde.

“Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk een diagnose had gekregen”, zegt Demi. “Ik worstelde er al zoveel jaren mee. Ik wist niet waarom ik op een bepaalde manier met een depressie omging en zoveel extreme dieptepunten had terwijl ik blijkbaar de wereld voor me had met zoveel kansen.”

Demi herinnert zich een moment dat ze op 15-jarige leeftijd meemaakte. “Ik zat in een toerbus en zag hoe fans het voertuig volgden met foto’s en naar me zwaaiden”, vervolgt ze. “Het enige wat ik kon doen was zitten en huilen. Ik weet nog dat ik mezelf toen afvroeg waarom ik zo ongelukkig was.”

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer