Demi Lovato blij met diagnose bipolaire stoornis

Karen Luiken-14 mei 2023 om 08:52

Demi Lovato werd jaren geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Tijdens de Hollywood & Mind Summit in Los Angeles vertelde ze afgelopen week dat ze daar blij mee was, omdat ze toen eindelijk begreep waarom ze bepaalde emoties voelde.

“Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk een diagnose had gekregen”, zegt Demi. “Ik worstelde er al zoveel jaren mee. Ik wist niet waarom ik op een bepaalde manier met een depressie omging en zoveel extreme dieptepunten had terwijl ik blijkbaar de wereld voor me had met zoveel kansen.”

Demi herinnert zich een moment dat ze op 15-jarige leeftijd meemaakte. “Ik zat in een toerbus en zag hoe fans het voertuig volgden met foto’s en naar me zwaaiden”, vervolgt ze. “Het enige wat ik kon doen was zitten en huilen. Ik weet nog dat ik mezelf toen afvroeg waarom ik zo ongelukkig was.”

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

'House of the Dragon' krijgt derde seizoen

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:56

Het is een geweldige week voor fans van ‘House of the Dragon’. Aanstaande zondag gaat het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’ spin-off in première bij HBO, maar dat is niet het enige goede nieuws rondom de reeks. Deadline meldt dat er ook al een derde seizoen in de maak is!

Heel verrassend is het nieuws overigens niet. George R.R. Martin, maker van ‘House of the Dragon’, verklapte in december al dat hij en zijn schrijvers aan een derde én vierde seizoen van het fantasydrama werkten. Het is alleen nog niet bekend wanneer we het derde – laat staan het vierde – seizoen kunnen verwachten.

‘House of the Dragon’ speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ af en vertelt het verhaal van House Targaryen.

Ontdek meer