Loreen wint (alweer) het Eurovisiesongfestival!

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 08:36- Foto:

YouTube - Eurovision Song Contest

Afgelopen nacht is het gebeurd: Zweden heeft de 67ste editie van het Eurovisiesongfestival gewonnen met het nummer ’Tattoo’ van Loreen. Gustaph, die ons land vertegenwoordigde, verdiende een mooie zevende plaats.

Het was een heel lange finale die uiteindelijk ook nog nagelbijtend spannend werd, maar de grote winnaar van deze 67ste editie van het Eurovisiesongfestival is toch Zweden. Zij stuurde wederom zangeres Loreen. Zij won ook al eens in 2012 met de wereldhit ‘Euphoria’.

“Ik ben zo blij, bedankt aan iedereen”, klonk het meteen na de bekendmaking van haar overwinning.

Onze 42-jarige Gustaph deed het ook bijzonder goed! Met zijn hit ‘Because of You’ haalde ons land een zevende plaats binnen, goed voor zo’n 182 punten. Dat is voor ons land het beste Vlaamse resultaat sinds Tom Dice’s ‘Me and My Guitar’.

Proficiat aan alle deelnemers!

Halsey's nieuwe single werd goedgekeurd door Britney Spears

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 08:17

Halsey heeft een nieuwe single gedropt: 'Lucky'. Het nummer samplet Britney Spears' gelijknamige hit uit 2001.

In het nummer zingt Halsey over de eenzame kant van beroemd zijn. "I'm so lucky, I'm a star, but I cry, cry, cry in my lonely heart", zingt ze.

Halsey hintte eerder deze maand al op het nummer met een snippet op Instagram van het herkenbare refrein. “Toen ik 5 was, voelde het alsof Britney direct tegen mij zong", schreef ze bij de 2YK-geïnspireerde video. “24 jaar later voelen deze woorden anders. Love you forever.”

Volgens de 'Closer'-zangeres stond Spears volledig achter het idee. “Ja, natuurlijk!” antwoordde Halsey toen een fan via X, het voormalige Twitter, vroeg of Britney betrokken was. “Ik schreef haar de langste, meest sentimentele fanbrief ooit en ze was zoooo aardig", legde ze uit.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer