Netflix maakt film over 'Weervolven'-spelletje

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 08:29

Het is een van de meest gespeelde en iconische gezelschapspelletjes ooit, en nu gaat Netflix er een film van maken. 'Weervolven van Wakkerdam' komt binnenkort naar de populaire streamingdienst!

Het populaire kaartspel ‘Weerwolven van Wakkerdam’ krijgt dus een eigen film. Het doel van het spel is supersimpel: iedereen krijgt een kaart, maar je kent de kaarten van de andere mensen om je heen niet. Je bent of een burger of een weerwolf. Het doel van de burgers is om de wolven uit te schakelen, maar als de wolven elke burger vermoorden winnen zij.

Streaminggigant Netflix maakte zopas bekend dat ze volop bezig zijn met een filmproductie rond het populaire spel. Maar meer details werden er helaas nog niet gedeeld.

Check hun tweet hieronder en stay tuned voor updates!

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

Ontdek meer