Netflix maakt film over 'Weervolven'-spelletje

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 08:29

Het is een van de meest gespeelde en iconische gezelschapspelletjes ooit, en nu gaat Netflix er een film van maken. 'Weervolven van Wakkerdam' komt binnenkort naar de populaire streamingdienst!

Het populaire kaartspel ‘Weerwolven van Wakkerdam’ krijgt dus een eigen film. Het doel van het spel is supersimpel: iedereen krijgt een kaart, maar je kent de kaarten van de andere mensen om je heen niet. Je bent of een burger of een weerwolf. Het doel van de burgers is om de wolven uit te schakelen, maar als de wolven elke burger vermoorden winnen zij.

Streaminggigant Netflix maakte zopas bekend dat ze volop bezig zijn met een filmproductie rond het populaire spel. Maar meer details werden er helaas nog niet gedeeld.

Check hun tweet hieronder en stay tuned voor updates!

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

Ontdek meer