Netflix maakt film over 'Weervolven'-spelletje

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 08:29

Het is een van de meest gespeelde en iconische gezelschapspelletjes ooit, en nu gaat Netflix er een film van maken. 'Weervolven van Wakkerdam' komt binnenkort naar de populaire streamingdienst!

Het populaire kaartspel ‘Weerwolven van Wakkerdam’ krijgt dus een eigen film. Het doel van het spel is supersimpel: iedereen krijgt een kaart, maar je kent de kaarten van de andere mensen om je heen niet. Je bent of een burger of een weerwolf. Het doel van de burgers is om de wolven uit te schakelen, maar als de wolven elke burger vermoorden winnen zij.

Streaminggigant Netflix maakte zopas bekend dat ze volop bezig zijn met een filmproductie rond het populaire spel. Maar meer details werden er helaas nog niet gedeeld.

Check hun tweet hieronder en stay tuned voor updates!

Sportdrama 'Gran Turismo' vanaf nu te zien

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:43

Groot fan van autosport? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het sportdrama ‘Grand Turismo’ staat een paar maanden na de bioscooplancering eindelijk op Netflix.

De film is gebaseerd op het leven van Jann Mardenborough, een tiener die zó goed was in de Gran Turismo-game dat hij een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, Orlando Bloom en David Harbour. De regie is in handen van Neill Blomkamp.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer