The Starlings verwachten eerste kindje

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 08:22

Leuk en hartverwarmend nieuws uit de Vlaamse showbizz, want het muzikale duo The Starlings is in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Dat werd vandaag, op Moederdag, bekendgemaakt via sociale media.

Tom Dice en Kato Callebaut worden binnenkort voor het eerst papa en mama. Dat leuke maakten ze deze ochtend bekend via een post op sociale media:

"Eerste Moederdag! #babyonboard #littlestarling", klinkt het bij de post. Op de foto zien we een verliefd koppeltje én een beginnende babybuik.

Het is echter niet de eerste keer dat Kato zwanger is. In 2021 waren ze al eens in blijde verwachting van een kindje, maar helaas kreeg Kato toen een miskraam. Ze vertelde er toen openhartig over bij 'De Cooke en Verhulst Show': “Ik heb een miskraam gehad. Ik was daar kapot van”.

Proficiat Tom & Kato!

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer