The Starlings verwachten eerste kindje

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 08:22

Leuk en hartverwarmend nieuws uit de Vlaamse showbizz, want het muzikale duo The Starlings is in blijde verwachting van hun eerste kindje samen. Dat werd vandaag, op Moederdag, bekendgemaakt via sociale media.

Tom Dice en Kato Callebaut worden binnenkort voor het eerst papa en mama. Dat leuke maakten ze deze ochtend bekend via een post op sociale media:

"Eerste Moederdag! #babyonboard #littlestarling", klinkt het bij de post. Op de foto zien we een verliefd koppeltje én een beginnende babybuik.

Het is echter niet de eerste keer dat Kato zwanger is. In 2021 waren ze al eens in blijde verwachting van een kindje, maar helaas kreeg Kato toen een miskraam. Ze vertelde er toen openhartig over bij 'De Cooke en Verhulst Show': “Ik heb een miskraam gehad. Ik was daar kapot van”.

Proficiat Tom & Kato!

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in juni plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Joost haalt uit naar Eurovisiesongfestival tijdens optreden

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 11:33

Joost Klein heeft een duidelijke mening over het Eurovisiesongfestival. "Fuck Eurovision" riep hij tijdens een recent optreden in Vancouver, Canada. Het publiek brulde maar al te graag met hem mee.

De Friese zanger trad 20 minuutjes op tijdens een benefietevenement van rapper bbno$ in Stanley Park. Hij beschreef zichzelf als de meest 'random' act en benadrukte dat het zijn eerste keer in Canada was.

Joost opende zijn optreden met een Engelstalig nummer, maar bracht daarna voornamelijk Nederlandstalige repertoire, inclusief 'Europapa'. Op beelden is te zien hoe het publiek uitbundig meezingt met het refrein.

Voor Joost was dit zijn tweede optreden sinds zijn diskwalificatie van het songfestival vanwege een vermeend incident achter de schermen. Na twee weken blijft het onduidelijk wat er precies is gebeurd. Desondanks blijft 'Europapa' populair in verschillende landen. Het nummer staat al twee weken lang bij de honderd meest beluisterde nummers wereldwijd op Spotify.

Ontdek meer