Hercule Poirot is terug in 'A Haunting in Venice'

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 08:29

Ben jij ook zo’n fan van een klassieke whodunnit-film in ware Agatha Christie-stijl? Dan is deze derde film met detective Hercule Poirot wederom zeker iets voor jou! De eerste trailer van ‘A Haunting in Venice’ werd zopas gedropt!

Na ‘Murder on the Orient Express’ & ‘Death on the Nile’ is het nu tijd voor het derde avontuur van de wereldbekende detective Hercule Poirot (gespeeld door Kenneth Branagh). Hij reist voor dit derde deel in de reeks af naar het beeldschone Italiaanse Venetië. Verder zien we grote namen zoals Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio en Michelle Yeoh.

Over het verhaal is nog niet veel geweten. Maar als we de eerste beelden mogen geloven, zal het alleszins al veel duisterder zijn dan de twee voorgaande films…

Check de trailer hieronder en ontdek ‘A Haunting in Venice’ vanaf september in de Belgische bioscopen.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Ontdek meer