Hercule Poirot is terug in 'A Haunting in Venice'

Dieter Blarinckx-13 mei 2023 om 08:29

Ben jij ook zo’n fan van een klassieke whodunnit-film in ware Agatha Christie-stijl? Dan is deze derde film met detective Hercule Poirot wederom zeker iets voor jou! De eerste trailer van ‘A Haunting in Venice’ werd zopas gedropt!

Na ‘Murder on the Orient Express’ & ‘Death on the Nile’ is het nu tijd voor het derde avontuur van de wereldbekende detective Hercule Poirot (gespeeld door Kenneth Branagh). Hij reist voor dit derde deel in de reeks af naar het beeldschone Italiaanse Venetië. Verder zien we grote namen zoals Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio en Michelle Yeoh.

Over het verhaal is nog niet veel geweten. Maar als we de eerste beelden mogen geloven, zal het alleszins al veel duisterder zijn dan de twee voorgaande films…

Check de trailer hieronder en ontdek ‘A Haunting in Venice’ vanaf september in de Belgische bioscopen.

Nu ook film over Monopoly in de maak

Karen Luiken-11 april 2024 om 08:23- Foto:

Photo by Joshua Hoehne on Unsplash

Films over speelgoed blijken een grote hit. Na ‘Barbie’ werkt Margot Robbie nu niet alleen aan een film over The Sims, zoals eerder al bekend werd gemaakt, maar ook aan een film over het spel Monopoly. Dat meldt Variety.

Zowel de film over The Sims als de film over Monopoly wordt geproduceerd door LuckyChap, het productiebedrijf van Margot Robbie dat ook verantwoordelijk was voor de succesvolle film 'Barbie'. Het worden allebei live action-films, maar meer is er nog niet over bekend. Niet over de cast, ook niet over de invulling van het script.

Volgens Lionsgate is Monopoly het populairste bordspelmerk ter wereld, met een wereldwijde bekendheid van 99 procent. Het is verkrijgbaar in meer dan honderd landen en over de hele wereld zijn er sinds 1936 bijna een half miljard exemplaren van verkocht.

Deze twee acteurs maken comeback in 'Bridget Jones'

Karen Luiken-10 april 2024 om 06:37

We hadden natuurlijk niet anders verwacht, maar Renée Zellweger kruipt in de volgende ‘Bridget Jones’-film opnieuw in de huid van haar oude vertrouwde personage. Hugh Grant, die Daniel Cleaver speelde in twee van de drie films, keert ook terug. Dat melden verschillende media.

De eerste ‘Bridget Jones’ verscheen in 2001, de tweede in 2004 en de derde in 2016. Renée Zellweger was in alle drie de films te zien, Hugh Grant alleen in de eerste twee. Maar nu maakt hij dus weer een comeback voor ‘Mad About the Boy’.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Helen Fielding en start veertien jaar nadat Bridget Jones eindigt met Mark Darcy, die in de films gespeeld wordt door Colin Firth.

‘Bridget Jones: Mad About the Boy’ gaat op 14 februari 2025 in première.

Ontdek meer