Axel Witsel stopt bij de Rode Duivels

Dieter Blarinckx-12 mei 2023 om 17:10- Foto:

Instagram - Axel Witsel

Droevig nieuws uit de sportwereld, want de 34-jarige profvoetballer Axel Witsel heeft zopas zijn afscheid aangekondigd bij onze nationale ploeg, de Rode Duivels. Dat nieuws maakte de voetballer zelf bekend via zijn sociale media.

Eerder dit jaar kondigden ook Toby Alderweireld en Eden Hazard aan dat ze zouden stoppen bij onze Belgische nationale voetbalploeg, en nu moeten we dus ook afscheid nemen van Axel Witsel. Hij plaatste een emotioneel geladen post op zijn instagram:

"Na goed nadenken en met veel emoties, heb ik besloten om op pensioen te gaan als international. Het was met grote trots dat ik mijn land de afgelopen vijftien jaar heb mogen vertegenwoordigen. Nu is het belangrijk om meer tijd te besteden aan mijn familie en me op mijn club te focussen."

"Ik bedank iedereen die mij heeft laten bloeien onder het shirt van de Rode Duivels. Bedankt aan al mijn coaches, teamgenoten, en niet te vergeten de medische staf. Bedankt aan jullie supporters om mij te begeleiden tijdens mijn 130 caps”, klinkt het verder.

Ook sluit hij af met enkele woorden voor de volgende generatie: "Veel succes aan de nieuwe generatie waarvan ik zeker weet dat ze ons weer ongelofelijke momenten zullen bezorgen!"

Succes met het verdere verloop van je carrière Axel!

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crème de la crème van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan één gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool

Cléry wint vijfde editie Red Bull Dance Your Style

Joyce Vander Auwera-02 oktober 2023 om 15:00- Foto:

Red Bull Content Pool

Cléry Khedhir uit Brussel won de Belgische finale van Red Bull Dance Your Style in een uitverkochte La Madeleine. Zestien top streetdansers streden tegen elkaar op de grootste hits, waarbij het publiek Cléry als winnaar koos.

Elk van deze dansers bracht zijn eigen unieke stijl, variërend van hiphop tot krump en van vogue tot house. Wat deze editie zo bijzonder maakte, was het interactieve element, waarbij het publiek met polsbandjes kon stemmen op hun favoriete dansers, ofwel team rood of team blauw. Uiteindelijk was het Cléry Khedhir, afkomstig uit Brussel en 25 jaar oud, die na een bloedstollende finale tegen de winnares van vorig jaar, Inès Dumbi, als overwinnaar uit de bus kwam.

Cléry Khedhir zal nu België vertegenwoordigen op de wereldfinale van Red Bull Dance Your Style in Frankfurt, Duitsland, die op zaterdag 4 november zal plaatsvinden. Hij zal daar de strijd aangaan met de finalisten uit andere landen, waarbij het publiek opnieuw de beslissende stem zal hebben. Deze prestigieuze wereldfinale is het doel van elke danser, aangezien de winnaar de felbegeerde wereldtitel en bijbehorende roem in ontvangst zal nemen.

Red Bull Content Pool

1
2

Ontdek meer