BTS brengt eigen boek uit

Karen Luiken-12 mei 2023 om 08:11- Foto:

Reuters

BTS brengt binnenkort een eigen boek uit. Het gaat om een memoires waarin de zeven leden van de band terugblikken op hun 10-jarige bestaan.

Het boek heet ‘Beyond the Story: 10-Year Record of BTS’ en is geschreven door journalist Myeongseok Kang en de BTS-bandleden. Het 500 pagina tellende werk bevat zowel exclusieve foto’s als verhalen.

Op 9 juli kunnen fans het eindresultaat zien. Op die datum, een belangrijke dag voor BTS omdat toen de trouwe ARMY-fanbase van de band is ontstaan, komt het boek uit. Volgens de Amerikaanse uitgeverij Flariton Books gebeurt dat in eerste instantie alleen in de Verenigde Staten en Zuid-Korea, het thuisland van BTS.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer