Duitse versie van 'Love is Blind' in de maak

Karen Luiken-12 mei 2023 om 06:13

Fans van ‘Love is Blind’ staat weer een gloednieuw seizoen te wachten. Netflix is druk bezig met het maken van een Duitse versie van de datingshow.

‘Love is Blind’ kent een aantal Amerikaanse seizoenen en heeft inmiddels ook al eigen versies in Brazilië en Japan. Voor Groot-Brittannië en Zwitserland zijn er nieuwe seizoenen in de maak, en Duitsland sluit zich daar nu graag bij aan.

Aan de Duitse versie mogen niet alleen Duitse singles meedoen, maar ook vrijgezellen uit Oostenrijk en Zwitserland. Er worden er in het totaal dertig uitgekozen die elkaar leren kennen in pods. Zonder elkaar gezien of aangeraakt te hebben, gaan ze met elkaar daten. Ze krijgen elkaar pas voor de eerste keer te zien als ze zich met elkaar verloven. Daarna gaan ze op huwelijksreis en zoeken ze uit of liefde wel echt zo blind is.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer