Duitse versie van 'Love is Blind' in de maak

Karen Luiken-12 mei 2023 om 06:13

Fans van ‘Love is Blind’ staat weer een gloednieuw seizoen te wachten. Netflix is druk bezig met het maken van een Duitse versie van de datingshow.

‘Love is Blind’ kent een aantal Amerikaanse seizoenen en heeft inmiddels ook al eigen versies in Brazilië en Japan. Voor Groot-Brittannië en Zwitserland zijn er nieuwe seizoenen in de maak, en Duitsland sluit zich daar nu graag bij aan.

Aan de Duitse versie mogen niet alleen Duitse singles meedoen, maar ook vrijgezellen uit Oostenrijk en Zwitserland. Er worden er in het totaal dertig uitgekozen die elkaar leren kennen in pods. Zonder elkaar gezien of aangeraakt te hebben, gaan ze met elkaar daten. Ze krijgen elkaar pas voor de eerste keer te zien als ze zich met elkaar verloven. Daarna gaan ze op huwelijksreis en zoeken ze uit of liefde wel echt zo blind is.

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Ontdek meer