MTV EMA's worden uitgereikt vanuit Parijs

Karen Luiken-11 mei 2023 om 16:55- Foto:

Reuters

Voor het eerst sinds 1995 worden de jaarlijkse MTV EMA’s dit keer vanuit Parijs uitgereikt. Het evenement vindt op 5 november live plaats in de Paris La Défense Arena.

Verschillende grote artiesten reizen voor het grote spektakel af naar de Franse stad. Wie dat precies zijn, wordt later bekendgemaakt. "De MTV EMA's zijn wereldwijd een van de grootste avonden in de muziek, en dit jaar zetten we de traditie van iconische optredens en erkenning van de helderste sterren van de muziek voort”, zegt Bruce Gillme de president van Music, Music Talent, Programming & Events, Paramount, en de Chief Content Officer, Music, Paramount+.

Hij vervolgt: “Parijs is een cultuurrijke stad die over de hele wereld gevierd wordt om haar ongelooflijke muziek, kunst en mode. Tijdens de show van dit jaar zullen we talent van lokaal en internationaal niveau samenbrengen om fans over de hele wereld te bereiken voor een super vette muziekervaring die alleen MTV kan bieden."

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Ontdek meer