MTV EMA's worden uitgereikt vanuit Parijs

Karen Luiken-11 mei 2023 om 16:55- Foto:

Reuters

Voor het eerst sinds 1995 worden de jaarlijkse MTV EMA’s dit keer vanuit Parijs uitgereikt. Het evenement vindt op 5 november live plaats in de Paris La Défense Arena.

Verschillende grote artiesten reizen voor het grote spektakel af naar de Franse stad. Wie dat precies zijn, wordt later bekendgemaakt. "De MTV EMA's zijn wereldwijd een van de grootste avonden in de muziek, en dit jaar zetten we de traditie van iconische optredens en erkenning van de helderste sterren van de muziek voort”, zegt Bruce Gillme de president van Music, Music Talent, Programming & Events, Paramount, en de Chief Content Officer, Music, Paramount+.

Hij vervolgt: “Parijs is een cultuurrijke stad die over de hele wereld gevierd wordt om haar ongelooflijke muziek, kunst en mode. Tijdens de show van dit jaar zullen we talent van lokaal en internationaal niveau samenbrengen om fans over de hele wereld te bereiken voor een super vette muziekervaring die alleen MTV kan bieden."

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer