MTV EMA's worden uitgereikt vanuit Parijs

Karen Luiken-11 mei 2023 om 16:55- Foto:

Reuters

Voor het eerst sinds 1995 worden de jaarlijkse MTV EMA’s dit keer vanuit Parijs uitgereikt. Het evenement vindt op 5 november live plaats in de Paris La Défense Arena.

Verschillende grote artiesten reizen voor het grote spektakel af naar de Franse stad. Wie dat precies zijn, wordt later bekendgemaakt. "De MTV EMA's zijn wereldwijd een van de grootste avonden in de muziek, en dit jaar zetten we de traditie van iconische optredens en erkenning van de helderste sterren van de muziek voort”, zegt Bruce Gillme de president van Music, Music Talent, Programming & Events, Paramount, en de Chief Content Officer, Music, Paramount+.

Hij vervolgt: “Parijs is een cultuurrijke stad die over de hele wereld gevierd wordt om haar ongelooflijke muziek, kunst en mode. Tijdens de show van dit jaar zullen we talent van lokaal en internationaal niveau samenbrengen om fans over de hele wereld te bereiken voor een super vette muziekervaring die alleen MTV kan bieden."

Reinier Zonneveld kondigt eigen festival aan

Chelsy Vanlerberghe-28 maart 2024 om 16:23

Primeur in de muziekwereld! Reinier Zonneveld zal op 17 augustus voor het eerst live back2back optreden met zijn zelf-getrainde AI Computer. Dat doet hij tijdens zijn gloednieuw eigen festival: R² Festival. Het wordt de eerste keer dat een mens en een computer live een b2b set draaien. Het wordt een groot spektakel, zoals alleen Reinier (en nu ook zijn computer) dat kan. Karren maar!

De Nederlandse DJ heeft jarenlang aan een AI-model gewerkt dat alle traditionele grenzen doorbreekt en zijn legendarische live-optredens naar ongekende hoogten tilt. Dit AI-model is specifiek ontworpen om tijdens live shows spontaan tracks te creëren, waarbij het gebruik maakt van loops, samples en andere live-elementen die perfect in harmonie zijn met Reiniers improvisaties op het podium.

Naast de Mainstage, waar Zonneveld zijn zelf-getrainde R² AI-model zal debuteren, worden op het festival ook zeven verschillende podia gehost door namen als Kompass, Amnesia Pyramid, Marktkantine, STOOR, Filth On Acid en Unreal. Het vernieuwende festival vindt plaats op 17 augustus in Spaarnwoude, dichtbij Amsterdam.

"Vorig jaar brak ik het Guinness World Record voor het langste live elektronische muziekoptreden tijdens mijn Karren Maar Festival. Dit jaar gaan we met R² nog een stap verder," aldus Reinier. "Het draait niet alleen om het spelen van muziek; het gaat om het creëren van een ervaring die alles overtreft."

Pre-registreren voor tickets kan hier.

Lea Michele zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:11

De familie van Lea Michele wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw lid. De ‘Glee’-ster laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar man Zandy Reich.

Het nieuws wordt gedeeld met een reeks foto’s waar Lea met een babybuik op te zien is. “Mama, papa en Ever zijn dolblij”, staat erbij geschreven. Ever is het eerste zoontje van Lea en Zandy. Hij kwam drie jaar geleden ter wereld.

Lea en Zandy zijn oude vrienden van elkaar en begonnen in 2017 met daten. Twee jaar later trouwden ze tijdens een intieme ceremonie in Noord-Californië.

Ontdek meer