Aster maakt overstap naar VTM

Dieter Blarinckx-11 mei 2023 om 12:48- Foto:

DPG Media

Groot nieuws uit het Vlaamse medialandschap, want na negen jaar ruilt Aster Nzeyimana VRT in voor VTM. Hij wordt medepresentator van 'The Voice Van Vlaanderen' en wordt daarnaast ook vaste sportcommentator.

In 2014 begon Aster zijn carrière bij VRT op radiozender MNM. Zijn carrière liep als een trein met al snel een vaste plaats als Sporza-anker. In 2016 kreeg hij een vaste plaats bij 'Het Journaal' en nog maar vorig jaar werd hij voltijds presentator van de voetbalshow 'Extra Time'. Maar nu is het dus tijd voor iets anders.

Aster zal binnenkort overstappen naar DPG Media, het moederhuis achter VTM. Daar zal hij de matchen van de Rode Duivels en de Champions League becommentariëren. Daarnaast zal hij ook te zien zijn als co-host in 'The Voice Van Vlaanderen'.

"Ik ben dankbaar voor alle kansen die de VRT me heeft geboden. Ik wil vooral de fijne mensen die er werken bedanken. En tegelijk ben ik enorm enthousiast om een nieuw verhaal te schrijven bij VTM", klinkt het bij Aster aan de Vlaamse pers.

Hij zal nog even te zien zijn in zijn programma 'Extra time' en ook zal hij nog even doorgaan met de podcast '90 minutes'. Wanneer hij dan definitief de overstap maakt, is nog niet bekend.

Succes Aster!

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

EOTB-ster Imke verloofd

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:55

Imke Roose leeft op een roze wolk. De voormalige deelneemster van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat trouwen. Haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd.

Het nieuws wordt bekend gemaakt met een zoetsappige video op Instagram. “Er is iets gebeurd”, schrijft Imke bij een beeld waarin ze haar vriend Jermaine knuffelt. Een shot later showt ze een glinsterende ring en lacht ze trots in de camera.

Imke werd bekend door haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verslond daar meerdere mannen en hield er – ook na de opnames – een wilde levensstijl op na. Ze liet flink aan zichzelf sleutelen en was regelmatig in de club te vinden. Tijdelijk dan, want inmiddels leeft Imke een rustig leventje zonder fillers en heeft ze aan één man genoeg.

Ontdek meer