Aster maakt overstap naar VTM

Dieter Blarinckx-11 mei 2023 om 12:48- Foto:

DPG Media

Groot nieuws uit het Vlaamse medialandschap, want na negen jaar ruilt Aster Nzeyimana VRT in voor VTM. Hij wordt medepresentator van 'The Voice Van Vlaanderen' en wordt daarnaast ook vaste sportcommentator.

In 2014 begon Aster zijn carrière bij VRT op radiozender MNM. Zijn carrière liep als een trein met al snel een vaste plaats als Sporza-anker. In 2016 kreeg hij een vaste plaats bij 'Het Journaal' en nog maar vorig jaar werd hij voltijds presentator van de voetbalshow 'Extra Time'. Maar nu is het dus tijd voor iets anders.

Aster zal binnenkort overstappen naar DPG Media, het moederhuis achter VTM. Daar zal hij de matchen van de Rode Duivels en de Champions League becommentariëren. Daarnaast zal hij ook te zien zijn als co-host in 'The Voice Van Vlaanderen'.

"Ik ben dankbaar voor alle kansen die de VRT me heeft geboden. Ik wil vooral de fijne mensen die er werken bedanken. En tegelijk ben ik enorm enthousiast om een nieuw verhaal te schrijven bij VTM", klinkt het bij Aster aan de Vlaamse pers.

Hij zal nog even te zien zijn in zijn programma 'Extra time' en ook zal hij nog even doorgaan met de podcast '90 minutes'. Wanneer hij dan definitief de overstap maakt, is nog niet bekend.

Succes Aster!

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer