Aster maakt overstap naar VTM

Dieter Blarinckx-11 mei 2023 om 12:48- Foto:

DPG Media

Groot nieuws uit het Vlaamse medialandschap, want na negen jaar ruilt Aster Nzeyimana VRT in voor VTM. Hij wordt medepresentator van 'The Voice Van Vlaanderen' en wordt daarnaast ook vaste sportcommentator.

In 2014 begon Aster zijn carrière bij VRT op radiozender MNM. Zijn carrière liep als een trein met al snel een vaste plaats als Sporza-anker. In 2016 kreeg hij een vaste plaats bij 'Het Journaal' en nog maar vorig jaar werd hij voltijds presentator van de voetbalshow 'Extra Time'. Maar nu is het dus tijd voor iets anders.

Aster zal binnenkort overstappen naar DPG Media, het moederhuis achter VTM. Daar zal hij de matchen van de Rode Duivels en de Champions League becommentariëren. Daarnaast zal hij ook te zien zijn als co-host in 'The Voice Van Vlaanderen'.

"Ik ben dankbaar voor alle kansen die de VRT me heeft geboden. Ik wil vooral de fijne mensen die er werken bedanken. En tegelijk ben ik enorm enthousiast om een nieuw verhaal te schrijven bij VTM", klinkt het bij Aster aan de Vlaamse pers.

Hij zal nog even te zien zijn in zijn programma 'Extra time' en ook zal hij nog even doorgaan met de podcast '90 minutes'. Wanneer hij dan definitief de overstap maakt, is nog niet bekend.

Succes Aster!

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer