Jenna Ortega heeft rol beet in 'Beetlejuice 2'

Dieter Blarinckx-11 mei 2023 om 06:36

Leuk nieuws voor de fans van actrice Jenna Ortega, want zopas maakte ze bekend dat ze te zien zal zijn in de langverwachte sequel op 'Beetlejuice'. Dat nieuws werd intussen ook bevestigd door producent Warner Bros. De productie is afgelopen woensdag gestart.

'Beetlejuice 2' is het directe vervolg op de eerste film uit 1988. De 20-jarige actrice Jenna Ortega zal de dochter van Deetz spelen. Naast haar zullen ook grote namen zoals Michael Keaton en Winona Ryder terug te zien zijn.

'Beetlejuice' vertelt het verhaal van het echtpaar Barbara en Adam Maitland. De twee overlijden bij een auto-ongeluk en proberen de nieuwe eigenaren van hun oude huis bang te maken met de hulp van klopgeest Beetlejuice.

'Beetlejuice 2' zal vanaf 6 september 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Ontdek meer