Verlovingsring van 'Emily in Paris'-ster Lily Collins gestolen

Karen Luiken-11 mei 2023 om 06:33

Slecht nieuws voor Lily Collins. De ‘Emily in Paris’-ster is bestolen van een aantal kostbare voorwerpen, waaronder haar diamanten verlovingsring en trouwring. TMZ meldt dat de gestolen spullen samen meer dan 10.000 dollar waard zijn.

Het gebeurde in een hotel in West Hollywood. Lily bracht nietsvermoedend een bezoekje aan een spa in het hotel en ontdekte bij terugkomst dat haar spullen waren verdwenen. De politie is een onderzoek gestart, maar er is vooralsnog geen verdachte aangehouden. Wel zouden verschillende hotelinsiders, willekeurige gasten en andere partijen iemand op het oog hebben. In de dagen voor de diefstal zou een onbekende vrouw verschillende keren in de spa zijn gezien. Het personeel heeft haar opgezocht, maar kreeg een verbroken verbinding bij een poging haar te bellen. Verdacht!

Lily trouwde in september 2021 met regisseur Charlie McDowell. Ze verloofden zich een jaar daarvoor.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer