Verlovingsring van 'Emily in Paris'-ster Lily Collins gestolen

Karen Luiken-11 mei 2023 om 06:33

Slecht nieuws voor Lily Collins. De ‘Emily in Paris’-ster is bestolen van een aantal kostbare voorwerpen, waaronder haar diamanten verlovingsring en trouwring. TMZ meldt dat de gestolen spullen samen meer dan 10.000 dollar waard zijn.

Het gebeurde in een hotel in West Hollywood. Lily bracht nietsvermoedend een bezoekje aan een spa in het hotel en ontdekte bij terugkomst dat haar spullen waren verdwenen. De politie is een onderzoek gestart, maar er is vooralsnog geen verdachte aangehouden. Wel zouden verschillende hotelinsiders, willekeurige gasten en andere partijen iemand op het oog hebben. In de dagen voor de diefstal zou een onbekende vrouw verschillende keren in de spa zijn gezien. Het personeel heeft haar opgezocht, maar kreeg een verbroken verbinding bij een poging haar te bellen. Verdacht!

Lily trouwde in september 2021 met regisseur Charlie McDowell. Ze verloofden zich een jaar daarvoor.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer