'Selling Sunset'-ster Chrishell getrouwd

Karen Luiken-11 mei 2023 om 06:24

Chrishell Stause en haar partner G Flip zijn in het geheim getrouwd. De twee hebben elkaar na een jaar daten het jawoord gegeven, zo maakt de ‘Selling Sunset’-ster bekend via Instagram.

Het nieuws wordt gedeeld met een filmpje, waarin Chrishell en G Flip samen te zien zijn. “Liefde gaat niet altijd zoals gepland. Soms is het veel beter”, schrijft Chrishell erbij. “Als je ooit het genoegen hebt om G te ontmoeten, dan weet je dat je een van de meest aardige, grappige en meest getalenteerde, hardwerkende mensen ooit hebt ontmoet. Ik hou zoveel van je.”

Verschillende ‘Selling Sunset’-collega’s feliciteren Chrishell in de comments. Haar ex Jason Oppenheim is er daar één van. “Jij en G zijn het meest inspirerende stel en de genegenheid tussen jullie is zo puur. Ik hou heel veel van jullie en ben blij dat ik jullie in mijn leven heb. Gefeliciteerd”, schrijft hij erbij.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Ontdek meer