'Selling Sunset'-ster Chrishell getrouwd

Karen Luiken-11 mei 2023 om 06:24

Chrishell Stause en haar partner G Flip zijn in het geheim getrouwd. De twee hebben elkaar na een jaar daten het jawoord gegeven, zo maakt de ‘Selling Sunset’-ster bekend via Instagram.

Het nieuws wordt gedeeld met een filmpje, waarin Chrishell en G Flip samen te zien zijn. “Liefde gaat niet altijd zoals gepland. Soms is het veel beter”, schrijft Chrishell erbij. “Als je ooit het genoegen hebt om G te ontmoeten, dan weet je dat je een van de meest aardige, grappige en meest getalenteerde, hardwerkende mensen ooit hebt ontmoet. Ik hou zoveel van je.”

Verschillende ‘Selling Sunset’-collega’s feliciteren Chrishell in de comments. Haar ex Jason Oppenheim is er daar één van. “Jij en G zijn het meest inspirerende stel en de genegenheid tussen jullie is zo puur. Ik hou heel veel van jullie en ben blij dat ik jullie in mijn leven heb. Gefeliciteerd”, schrijft hij erbij.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Ontdek meer