Naam zoontje Rihanna eindelijk bekend

Karen Luiken-11 mei 2023 om 06:22

Ze hebben het lange tijd geheim weten te houden, maar een jaar na de geboorte is eindelijk de naam van het zoontje van Rihanna en A$AP Rocky bekendgemaakt.

Rihanna beviel op 13 mei 2022 van haar eerste kindje, vier maanden nadat bekend werd dat ze zwanger was. Foto’s van de kleine spruit volgden pas na een aantal maanden. En de naam? Die liet nóg langer op zich wachten.

Een paar dagen voor de eerste verjaardag van het jongetje onthult Daily Mail dat de kleine spruit de naam RZA Athelston Mayers heeft gekregen. Hij is naar verluidt vernoemd naar de producer en rapper RZA, de leider van de Wu-Tang Clan.

Afgelopen februari maakte Rihanna bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. We zijn benieuwd hoe lang het dit keer duurt voor de naam de wereld in wordt geslingerd.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer