Zien: nieuwe beelden van 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-10 mei 2023 om 15:13

Een van de meest bekende liedjes uit ‘The Little Mermaid’? Daar is geen twijfel over mogelijk, dat is ‘Under The Sea’. Hij kwam voorbij in de tekenversie van de film en krijgt uiteraard ook een plekje in de live action-remake, die eind deze maand uitkomt. Fans wachten er met smart op en om hun geduld nu te belonen, wordt er alvast een klein deel van de clip gedeeld.

‘The Little Mermaid’ is vanaf woensdag 24 mei te zien in de Belgische bioscopen. Vanaf die datum krijgen we eindelijk te zien hoe Halle Bailey in de huid kruipt van de kleine zeemeermin. Hoe haar personage verliefd wordt op prins Eric én hoe ze te maken krijgt met de gemene Ursula. Maar we zien ook haar krabbenvriend Sebastian voorbij komen, die - zo blijkt uit onderstaande clip - best goed kan zingen. Zijn stem wordt ingesproken door Daveed Diggs.

Andere acteurs die een rol hebben in de film, zijn Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy en Javier Bardem.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer