Zien: nieuwe beelden van 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-10 mei 2023 om 15:13

Een van de meest bekende liedjes uit ‘The Little Mermaid’? Daar is geen twijfel over mogelijk, dat is ‘Under The Sea’. Hij kwam voorbij in de tekenversie van de film en krijgt uiteraard ook een plekje in de live action-remake, die eind deze maand uitkomt. Fans wachten er met smart op en om hun geduld nu te belonen, wordt er alvast een klein deel van de clip gedeeld.

‘The Little Mermaid’ is vanaf woensdag 24 mei te zien in de Belgische bioscopen. Vanaf die datum krijgen we eindelijk te zien hoe Halle Bailey in de huid kruipt van de kleine zeemeermin. Hoe haar personage verliefd wordt op prins Eric én hoe ze te maken krijgt met de gemene Ursula. Maar we zien ook haar krabbenvriend Sebastian voorbij komen, die - zo blijkt uit onderstaande clip - best goed kan zingen. Zijn stem wordt ingesproken door Daveed Diggs.

Andere acteurs die een rol hebben in de film, zijn Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy en Javier Bardem.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Ontdek meer