Vlaamse musical van 'Winnie de Poeh' in de maak!

Dieter Blarinckx-10 mei 2023 om 14:01

Fans van musicals en Disney-films letten nu best goed op, want dit najaar komt de succesvolle Disney-musical ‘Winnie de poeh’ naar Vlaanderen. Vanaf september speelt het hartverwarmende verhaal van de wereldberoemde beer in enkele Vlaamse theaters.

“Stap in de wereld van Winnie de Poeh en geniet van al zijn avonturen met Teigetje, Janneman Robinson, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil. De levensgrote poppen op het podium brengen de personages helemaal tot leven en zorgen voor magie bij elke leeftijd. Natuurlijk komen de beroemde Disney-liedjes ook voorbij en belooft het een feest van herkenning te worden!”, klinkt het bij de officiële aankondiging.

“De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her-)introduceren aan theater, dit is een must see- voorstelling voor ‘Winnie de Poeh’-fans van alle leeftijden. We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Nederland en Vlaanderen te brengen zodat publiek van alle leeftijden samen met ons deze hartverwarmende musical kan bekijken”, klinkt het bij producent Rockefeller Productions.

‘Winnie de Poeh - De Musical’ zal vanaf 28 oktober te zien zijn in Vlaanderen. Hier kan je meer info vinden.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer