Vlaamse musical van 'Winnie de Poeh' in de maak!

Dieter Blarinckx-10 mei 2023 om 14:01

Fans van musicals en Disney-films letten nu best goed op, want dit najaar komt de succesvolle Disney-musical ‘Winnie de poeh’ naar Vlaanderen. Vanaf september speelt het hartverwarmende verhaal van de wereldberoemde beer in enkele Vlaamse theaters.

“Stap in de wereld van Winnie de Poeh en geniet van al zijn avonturen met Teigetje, Janneman Robinson, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil. De levensgrote poppen op het podium brengen de personages helemaal tot leven en zorgen voor magie bij elke leeftijd. Natuurlijk komen de beroemde Disney-liedjes ook voorbij en belooft het een feest van herkenning te worden!”, klinkt het bij de officiële aankondiging.

“De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her-)introduceren aan theater, dit is een must see- voorstelling voor ‘Winnie de Poeh’-fans van alle leeftijden. We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Nederland en Vlaanderen te brengen zodat publiek van alle leeftijden samen met ons deze hartverwarmende musical kan bekijken”, klinkt het bij producent Rockefeller Productions.

‘Winnie de Poeh - De Musical’ zal vanaf 28 oktober te zien zijn in Vlaanderen. Hier kan je meer info vinden.

Nieuwe attracties en overzichtskaart voor Halfvastenfoor Gent

Simon Smetryns-23 februari 2024 om 14:06

De Halfvastenfoor staat weer voor de deur. Bezoekers kunnen van zaterdag 2 tot en met zondag 24 maart opnieuw genieten van meer dan tachtig attracties op het Sint-Pietersplein in Gent. Dit jaar zijn er twee nieuwe attracties, waarvan één voor het eerst wordt opgesteld.

KLIK VOOR DOWNLOAD

Naast welgekende attracties zoals de V-Maxx, Frisbee XXL of de Take Off zijn er ook twee gloednieuwe. De Heroes Tower, een toren die kermisgangers 40 meter hoog op stoeltjes in de lucht laat vliegen, wordt zelfs voor het allereerst ooit opgesteld. Een kinderlabyrint belooft dan weer veel plezier voor kleinere bezoekers. Gloednieuw is ook een overzichtskaart met plattegrond die op banners rondom de foor komt te hangen, maar je hierboven al kunt bekijken.

Net zoals vorige jaren is er ook weer een prikkelarme dag en kortingsdag. Op donderdag 21 maart worden lichten en geluid gedempt zodat bezoekers die gevoeliger zijn voor prikkels ook van de foor kunnen genieten. Op de laatste zondag kan iedereen van een korting genieten. Tot slot zijn er op zondagen 10 en 24 maart rondleidingen met een gids die alles afweet van de geschiedenis van de foor.

Alle info over de Halfvastenfoor vind je hier.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Ontdek meer