Vlaamse musical van 'Winnie de Poeh' in de maak!

Dieter Blarinckx-10 mei 2023 om 14:01

Fans van musicals en Disney-films letten nu best goed op, want dit najaar komt de succesvolle Disney-musical ‘Winnie de poeh’ naar Vlaanderen. Vanaf september speelt het hartverwarmende verhaal van de wereldberoemde beer in enkele Vlaamse theaters.

“Stap in de wereld van Winnie de Poeh en geniet van al zijn avonturen met Teigetje, Janneman Robinson, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Konijn en Uil. De levensgrote poppen op het podium brengen de personages helemaal tot leven en zorgen voor magie bij elke leeftijd. Natuurlijk komen de beroemde Disney-liedjes ook voorbij en belooft het een feest van herkenning te worden!”, klinkt het bij de officiële aankondiging.

“De muziek, de spectaculaire levensgrote poppen en de sfeervolle voorstellingen zijn de perfecte manier om het publiek te (her-)introduceren aan theater, dit is een must see- voorstelling voor ‘Winnie de Poeh’-fans van alle leeftijden. We zijn enthousiast om het Honderd Bunderbos naar Nederland en Vlaanderen te brengen zodat publiek van alle leeftijden samen met ons deze hartverwarmende musical kan bekijken”, klinkt het bij producent Rockefeller Productions.

‘Winnie de Poeh - De Musical’ zal vanaf 28 oktober te zien zijn in Vlaanderen. Hier kan je meer info vinden.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

Kanye West wist door deze lyric dat hij zou doorbreken

Chelsy Vanlerberghe-12 juni 2024 om 05:05

Kanye West voelde aan dat één bepaalde tekst die hij schreef hem wereldwijd beroemd zou maken. Hij herinnerde zich het moment dat hij in een winkel was en plotseling besefte dat zijn leven nooit meer hetzelfde zou zijn. Het was een soort van voorgevoel, een intuïtie dat deze tekst zijn doorbraak zou betekenen.

Het ging om de lyric: "She got a light-skinned friend look like Michael Jackson. Got a dark-skinned friend look like Michael Jackson."

Deze tekst kwam uit het nummer 'Slow Jamz', een samenwerking met Jamie Foxx, dat in 2003 werd uitgebracht. Het werd een nummer één hit en leverde West, Foxx en Twista, de originele artiest, hun eerste topnotering op de Billboard Hot 100.

Kanye West, die nu door het leven gaat als Ye, werd een succesvolle producer en rapper in de industrie, richtte zijn eigen platenlabel op voordat hij uiteindelijk de modewereld betrad met zijn beroemde Yeezy-samenwerking met Adidas. Sindsdien hebben vooral zijn politieke opvattingen de krantenkoppen gehaald. Zijn steun aan Donald Trump en antisemitische opmerkingen hebben hem niet tot de favoriete figuur van het publiek hebben gemaakt.

Ontdek meer