Dit is de trailer van laatste seizoen 'Never Have I Ever'

Dieter Blarinckx-10 mei 2023 om 13:55

Binnenkort start het vierde en helaas laatste seizoen van de populaire Netflix-serie ‘Never Have I Ever’, en daar is er nu een gloednieuwe trailer van gedropt!

In dit laatste seizoen zullen we eindelijk weten welke keuzes Devi zal maken in de liefde en wat de toekomst nog allemaal in petto heeft voor haar.

Ook is er een nieuw personage te zien, hunk Ethan. Hij zal gespeeld worden door acteur Michael Cimino. Ethan heeft weinig met de regels en zal ook een nieuwe love interest worden…

Alle afleveringen van seizoen 4 zullen vanaf 8 juni te streamen zijn op Netflix.

Check de trailer alvast hieronder:

'Berlin' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 06:59

Het zal voor veel fans geen verrassing zijn, maar het eerste seizoen van ‘Berlin’ was zodanig succesvol, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te maken.

Net zoals in het eerste seizoen zal acteur Pedro Alonso ook in het tweede seizoen de hoofdrol spelen. Hij kruipt opnieuw in de huid an Berlin, een personage uit de Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’, die samen met een aantal andere dieven zoveel mogelijk juwelen hoopt te kunnen stelen tijdens een roof.

De opnames voor het nieuwe seizoen gaan volgend jaar van start. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Ontdek meer