Dit is de goedkoopste vakantiebestemming

Karen Luiken-10 mei 2023 om 06:25

Je hebt geen geld, maar wilt deze zomer wel op vakantie. Waar kun je dan het beste heen? Van alle bestemmingen ter wereld zijn er drie plekken die verreweg het meest goedkoop zijn.

Post Office heeft een lijst gemaakt met de goedkoopste bestemmingen ter wereld. Ze hebben gekeken naar de kosten van een driegangenmenu, koffie, bier, cola, wijn, water, zonnebandcrème en insectenmiddel. Vervolgens zijn veertig verschillende steden met elkaar vergeleken en daar is een interessante lijst uitgekomen.

Op de eerste plaats is Kaapstad geëindigd. In die Zuid-Afrikaanse hoofdstad kun je alle bovengenoemde zaken voor een totaalprijs van zo’n zestig euro krijgen. Dat klinkt natuurlijk goed, maar voor mensen uit ons land betaal je wel veel voor een ticket. Die bestemming valt dus af.

Wat beter klinkt, zijn de plekken Marmaris in Turkije of Sunny Beach in Bulgarije. Die staan op de tweede en derde plek in de lijst. In Marmaris komen de kosten van een driegangenmenu, koffie, bier, cola, wijn, water, zonnebandcrème en insectenmiddel uit op 66 euro, in Sunny Beach betaal je één euro meer.

A-attest? Dan krijg je 75 euro korting op The Graduates!

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 11:02

Heb jij je A-attest behaald? Proficiat! Dat vraagt om een groot feest met je vrienden. Ga daarom naar The Graduates in Lloret De Mar en geniet van 75 euro korting.

The Graduates is de ultieme manier om het einde van je middelbare schooltijd te vieren. Van 31 augustus tot 7 september trekken we samen met Route Du Soleil naar Lloret de Mar: dé feeststad van Europa. Zon, zee, beach bars en de beste beats. Met The Graduates krijg je toegang tot de heetste clubs en pool parties met top DJ’s. Nood aan wat rust? Strompel dan langs de rustige baaitjes. Of ga op citytrip naar Barcelona. Alles kan!

Schrijf je voor 31 juli in voor The Graduates via deze link, stuur een bewijsje van je A-attest naar info@thegraduates.be, en krijg 75 euro korting! See you there?

Jimin en Jung Kook van BTS krijgen eigen realityshow

Chelsy Vanlerberghe-03 juli 2024 om 12:14

Jimin en Jung Kook van de populaire K-popgroep BTS krijgen hun eigen realityshow! De serie 'Are You Sure?!' zal te zien zijn op Disney+.

Jimin en Jung Kook ons in acht afleveringen mee op roadtrip door drie bestemmingen: New York in de VS, Jeju Island in Zuid-Korea en Sapporo in Japan. Voor fans van BTS, ook wel bekend als ARMY, wordt dit een unieke blik achter. Volgens het persbericht zal de realityshow "kijkers meenemen op een avontuurlijke reis met Jimin en Jung Kook terwijl ze samen eten, winkelen, koken, kamperen, kanoën, zwemmen en roadtrippen", en biedt het "een dieper inzicht in de onmiskenbare chemie en hartverwarmende vriendschap tussen Jimin en Jung Kook terwijl ze zich hechten tijdens diverse onvergetelijke momenten tijdens de reis, zich onderdompelen in verschillende culturen, verschillende actieve activiteiten verkennen en lokale keukens uitproberen."

De opnames waren vorig jaar, voordat de twee K-popsterren hun verplichte militaire dienst ingingen in Zuid-Korea. Dit is de allereerste reisshow waarin alleen Jimin en Jung Kook de hoofdrol spelen, al brengt BTS al een tijdje reisgerelateerde content uit, zoals hun populaire show 'Bon Voyage' en 'In The Soop'. Die shows zijn te zien op Weverse, een fan-artiestenplatform.

Eerder op dinsdag werd bevestigd dat BTS-lid Jin, de oudste van de groep, zal meedoen aan de fakkeloptocht voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs als vertegenwoordiger van Zuid-Korea. Jin is het enige lid van de groep dat zijn militaire dienst heeft afgerond, nadat hij zich in december 2022 had ingeschreven.

Ontdek meer