Dit is de goedkoopste vakantiebestemming

Karen Luiken-10 mei 2023 om 06:25

Je hebt geen geld, maar wilt deze zomer wel op vakantie. Waar kun je dan het beste heen? Van alle bestemmingen ter wereld zijn er drie plekken die verreweg het meest goedkoop zijn.

Post Office heeft een lijst gemaakt met de goedkoopste bestemmingen ter wereld. Ze hebben gekeken naar de kosten van een driegangenmenu, koffie, bier, cola, wijn, water, zonnebandcrème en insectenmiddel. Vervolgens zijn veertig verschillende steden met elkaar vergeleken en daar is een interessante lijst uitgekomen.

Op de eerste plaats is Kaapstad geëindigd. In die Zuid-Afrikaanse hoofdstad kun je alle bovengenoemde zaken voor een totaalprijs van zo’n zestig euro krijgen. Dat klinkt natuurlijk goed, maar voor mensen uit ons land betaal je wel veel voor een ticket. Die bestemming valt dus af.

Wat beter klinkt, zijn de plekken Marmaris in Turkije of Sunny Beach in Bulgarije. Die staan op de tweede en derde plek in de lijst. In Marmaris komen de kosten van een driegangenmenu, koffie, bier, cola, wijn, water, zonnebandcrème en insectenmiddel uit op 66 euro, in Sunny Beach betaal je één euro meer.

Nieuwe 'Uncharted'-rollercoaster krijgt vette trailer

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 15:56

Vanaf 17 juni kunnen fans van de 'Uncharted'-franchise zich helemaal onderdompelen in de actie dankzij deze gloednieuwe en allereerste rollercoaster die gebaseerd is op de games en de gelijknamige film. En hier is een eerste vette trailer!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de immens ppopulaire actiefranchise, staat in het Spaanse pretpark PortAventura World. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, en als we deze eerste beelden mogen geloven, wordt het een hevige rit boordevol actie!

Check hieronder alvast de eerste trailer en ontdek 'Uncharted: The Enigma of Penitence' vanaf 17 juni zélf in PortAventura!

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-25 mei 2023 om 15:30

TAGMAG host Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Kessy in Zürich.

Ontdek meer