Disneyland Paris kondigt terugkeer ‘Avengers: Power the Night’ aan

Dieter Blarinckx-08 mei 2023 om 19:48- Foto:

Disneyland Paris

De succesvolle en geliefde droneshow ‘Avengers: Power the Night’ zal deze herfst terugkeren naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Dat maakte het Franse park zopas zelf bekend. De show zal vanaf 1 september tot en met 5 november terug te bewonderen zijn.

De spectaculaire droneshow ging in première in januari en eindigde officieel op 7 mei. Maar fans hoeven niet te treuren, want het Disneyland Paris-team liet weten dat ze - gezien het grote succes van de show - ‘Avengers: Power the Night’ zullen terugbrengen tussen 1 september en 5 november.

Via drones brengt de show de meeste iconische personages uit het MCU (Marvel Cinematic Universe) tot leven. Denk bijvoorbeeld aan Spider-Man, Captain America, Nick Fury, Thor, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Combineer deze epische beelden met een fantastische en iconische soundtrack en je hebt een succesvolle show. En dat heeft ook Disneyland door, want de show was een gigantisch succes bij de Marvelfanaten.

Wie ‘m dus gemist heeft kan ‘Avengers: Power the night’ terug ontdekken vanaf 1 september 2023!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer