Disneyland Paris kondigt terugkeer ‘Avengers: Power the Night’ aan

Dieter Blarinckx-08 mei 2023 om 19:48- Foto:

Disneyland Paris

De succesvolle en geliefde droneshow ‘Avengers: Power the Night’ zal deze herfst terugkeren naar het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris. Dat maakte het Franse park zopas zelf bekend. De show zal vanaf 1 september tot en met 5 november terug te bewonderen zijn.

De spectaculaire droneshow ging in première in januari en eindigde officieel op 7 mei. Maar fans hoeven niet te treuren, want het Disneyland Paris-team liet weten dat ze - gezien het grote succes van de show - ‘Avengers: Power the Night’ zullen terugbrengen tussen 1 september en 5 november.

Via drones brengt de show de meeste iconische personages uit het MCU (Marvel Cinematic Universe) tot leven. Denk bijvoorbeeld aan Spider-Man, Captain America, Nick Fury, Thor, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Combineer deze epische beelden met een fantastische en iconische soundtrack en je hebt een succesvolle show. En dat heeft ook Disneyland door, want de show was een gigantisch succes bij de Marvelfanaten.

Wie ‘m dus gemist heeft kan ‘Avengers: Power the night’ terug ontdekken vanaf 1 september 2023!

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer