'Drag Race Belgique' krijgt tweede seizoen

Dieter Blarinckx-08 mei 2023 om 19:38

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van onze Belgische variant van de immens populaire ‘Drag Race’-formule? Dan hebben we leuk nieuws, want er komt wel degelijk een tweede seizoen!

Het eerste seizoen van ‘Drag Race Belgique' werd onlangs uitgezonden op de Waalse televisiezender RTBF, maar Vlaamse fans van de franchise konden de afleveringen makkelijk streamen via Tip!k, het online streamingplatform van RTBF.

In de 'Drag Race'-franchise nemen verschillende drag queens het tegen elkaar op om het felbegeerde kroontje te bemachtigen als dé drag superster van ons land! Het eerste seizoen werd gewonnen door het grote talent Drag Couenne, maar nu gaat host Rita Baga op zoek naar nieuw talent!

Via sociale media werd een oproep gedeeld waarin Rita Baga bekendmaakt dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is, én dat Belgische drag queens zich vanaf nu kunnen inschrijven.

Check hun posts hieronder en stream het eerste seizoen van ‘Drag Race Belgique’ nu via Tipi!k.

'Tour de France: Unchained' seizoen 2 verschijnt binnenkort op Netflix

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 08:17

'Tour de France: Unchained' maakt zijn comeback op Netflix vanaf 11 juni, voor een tweede seizoen vol adrenaline. Na het onvergetelijke duel tussen de ex-Tour de France-kampioenen Jonas Vingegaard en Tadej Pogacar in het eerste seizoen, zoomt dit nieuwe seizoen opnieuw in op hun strijd om de prestigieuze gele trui van 2023.

Verder zien we Tom Pidcock, gekweld door twijfels, het afscheid van Thibaut Pinot, de beslissende val van Fabio Jakobsen, samen met Mathieu van der Poel, Wout Van Aert, Julian Alaphilippe en Jasper Philipsen. Van de renners tot de ploegleiders, de Netflixserie volgt iedereen die betrokken is bij de Tour en onthult de vele uitdagingen van de iconische wielerwedstrijd.

Lee Jung-jae verklapt releasedatum 'Squid Game' seizoen 2

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 08:12

Iedereen zit te wachten op het tweede seizoen van 'Squid Game' en het komt er binnenkort ook aan. Acteur Lee Jung-Jae heeft onthuld dat het vervolg op de populaire Netflix-serie gepland staat voor december.

De acteur gaf de update terwijl hij zijn aankomende 'Star Wars'-serie 'The Acolyte' aan het promoten was. Toen Business Insider vroeg of Lee Jung-jae, die Seong Gi-hun speelt in 'Squid Game', iets kon vertellen over seizoen 2, hield hij de grote details geheim. "Het komt uit in december," verklapte hij via een tolk.

Netflix heeft nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor het tweede seizoen, maar mede-CEO Ted Sarandos heeft al laten weten dat het voor de tweede helft van 2024 zal zijn. 'Squid Game' was gigantisch populair sinds het uitkwam in 2021 en is een van de meest bekeken shows op Netflix. De serie kreeg veel lof van critici en werd genomineerd voor 14 Emmy's, waarvan er 6 mee naar huis werden genomen. De serie draait allemaal om een wedstrijd waarin 456 spelers strijden om een prijs van 45,6 miljard door kinderspellen te spelen. Maar als je verliest, eindigt niet alleen het spel, maar ook je leven.

Ontdek meer