'Drag Race Belgique' krijgt tweede seizoen

Dieter Blarinckx-08 mei 2023 om 19:38

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van onze Belgische variant van de immens populaire ‘Drag Race’-formule? Dan hebben we leuk nieuws, want er komt wel degelijk een tweede seizoen!

Het eerste seizoen van ‘Drag Race Belgique' werd onlangs uitgezonden op de Waalse televisiezender RTBF, maar Vlaamse fans van de franchise konden de afleveringen makkelijk streamen via Tip!k, het online streamingplatform van RTBF.

In de 'Drag Race'-franchise nemen verschillende drag queens het tegen elkaar op om het felbegeerde kroontje te bemachtigen als dé drag superster van ons land! Het eerste seizoen werd gewonnen door het grote talent Drag Couenne, maar nu gaat host Rita Baga op zoek naar nieuw talent!

Via sociale media werd een oproep gedeeld waarin Rita Baga bekendmaakt dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is, én dat Belgische drag queens zich vanaf nu kunnen inschrijven.

Check hun posts hieronder en stream het eerste seizoen van ‘Drag Race Belgique’ nu via Tipi!k.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

'Telefects Zomer' zendt aflevering over Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Ontdek meer