Taylor Swift kondigt 'nieuw' album aan

Karen Luiken-08 mei 2023 om 16:03

Taylor Swift komt binnenkort met een album. Het gaat om een nieuwe versie van de plaat ‘Speak Now’, die ze in 2010 voor het eerst uitbracht.

De zangeres maakte dat nieuws vrijdag voor het eerst bekend tijdens een concert en lichtte niet veel later ook haar volgers op social media in. “Met trots en vreugde kan ik zeggen dat mijn nieuwe versie van ‘Speak Now’ op 7 juli uitkomt”, schrijft Taylor in een post “Ik heb ‘Speak Now’ gemaakt toen ik tussen de achttien en twintig jaar oud was. De liedjes die ik destijds schreef, werden gekenmerkt door hun brute eerlijkheid, ongefilterde dagboekbekentenissen en intens verdriet. Ik hou van dit album omdat het een verhaal vertelt over opgroeien, fladderen, vliegen en neerstorten. En leven om erover te praten.”

Het album bevat naast heel veel oude liedjes ook een aantal nieuwe songs. “Met zes extra nummers die ik uit de kluis heb gevist, kan ik niet wachten om ‘Speak Now’ aan jullie te laten horen.”

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer