Taylor Swift kondigt 'nieuw' album aan

Karen Luiken-08 mei 2023 om 16:03

Taylor Swift komt binnenkort met een album. Het gaat om een nieuwe versie van de plaat ‘Speak Now’, die ze in 2010 voor het eerst uitbracht.

De zangeres maakte dat nieuws vrijdag voor het eerst bekend tijdens een concert en lichtte niet veel later ook haar volgers op social media in. “Met trots en vreugde kan ik zeggen dat mijn nieuwe versie van ‘Speak Now’ op 7 juli uitkomt”, schrijft Taylor in een post “Ik heb ‘Speak Now’ gemaakt toen ik tussen de achttien en twintig jaar oud was. De liedjes die ik destijds schreef, werden gekenmerkt door hun brute eerlijkheid, ongefilterde dagboekbekentenissen en intens verdriet. Ik hou van dit album omdat het een verhaal vertelt over opgroeien, fladderen, vliegen en neerstorten. En leven om erover te praten.”

Het album bevat naast heel veel oude liedjes ook een aantal nieuwe songs. “Met zes extra nummers die ik uit de kluis heb gevist, kan ik niet wachten om ‘Speak Now’ aan jullie te laten horen.”

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer