Taylor Swift kondigt 'nieuw' album aan

Karen Luiken-08 mei 2023 om 16:03

Taylor Swift komt binnenkort met een album. Het gaat om een nieuwe versie van de plaat ‘Speak Now’, die ze in 2010 voor het eerst uitbracht.

De zangeres maakte dat nieuws vrijdag voor het eerst bekend tijdens een concert en lichtte niet veel later ook haar volgers op social media in. “Met trots en vreugde kan ik zeggen dat mijn nieuwe versie van ‘Speak Now’ op 7 juli uitkomt”, schrijft Taylor in een post “Ik heb ‘Speak Now’ gemaakt toen ik tussen de achttien en twintig jaar oud was. De liedjes die ik destijds schreef, werden gekenmerkt door hun brute eerlijkheid, ongefilterde dagboekbekentenissen en intens verdriet. Ik hou van dit album omdat het een verhaal vertelt over opgroeien, fladderen, vliegen en neerstorten. En leven om erover te praten.”

Het album bevat naast heel veel oude liedjes ook een aantal nieuwe songs. “Met zes extra nummers die ik uit de kluis heb gevist, kan ik niet wachten om ‘Speak Now’ aan jullie te laten horen.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer