Liam wil 's werelds grootste spoon circle organiseren in Leuven

Karen Luiken-08 mei 2023 om 07:22

Gaat er volgens jou niks boven een heerlijk potje spoonen? Als grote of als kleine lepel? Zorg dan dat je op donderdag 18 mei in Leuven bent. Daar gaat content creator Liam on the Loose proberen de grootste menselijke lepel ooit te creëren.

Het doel van Liam on the Loose is om in ieder geval 69 mensen naar Leuven te krijgen om deel te nemen. Maar, zegt hij: “Ik ben bang dat het uit de hand kan lopen”, zegt Liam in een video op social media. “Een van mijn TikToks kreeg veel meer aandacht dan ik ooit had verwacht, dus ik heb geen idee hoeveel mensen er zullen komen. Het kunnen er 69 zijn, maar het kunnen er ook 609 zijn. Hoe dan ook: ’s werelds eerste spoon circle wordt onvergetelijk.”

Het hele gebeuren gaat plaatsvinden om 16u00 in het Sint-Donatus Park in Leuven. Mensen die zeker weten dat ze willen komen, kunnen zich hier aanmelden. “Zodat ik een idee krijg van hoeveel mensen er mee zullen doen”, aldus Liam.

WIN: 1 van de 10 gratis tickets voor Relief in Oudenaarde!

Simon Smetryns-18 juni 2024 om 17:07

Vrijdag 21 juni '24 is het zover! Dan vieren we het einde van de examens met Relief x TAGMAG in De Kubus in Oudenaarde.

Mis deze geweldige avond niet, want DJ MagiK & Jael Ost, Rumour, Arthur Lewis, Breaze, RVBBE, Broken Age en Denoo zijn ook van de partij! TAGMAG Insider Kobe Peeters heeft ook al wat vragen klaar voor jou.

We geven 10 gratis tickets weg. Waag nu je kans!

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Ontdek meer