Drama incoming: zesde seizoen 'Selling Sunset' heeft trailer

Karen Luiken-08 mei 2023 om 06:29

Het aankomende seizoen van ‘Selling Sunset’ heeft veel drama in petto. Diva Christine heeft de show verlaten en maakt daarmee plek voor twee nieuwe gezichten. Wie dat zijn, zie je alvast in de gloednieuwe trailer van de show.

Over precies elf dagen (op 19 mei) verschijnt het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ op Netflix. Makelaars Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith keren allemaal terug. Bazen Brett en Jason Oppenheim zijn uiteraard ook weer van de partij. Maar er worden daarnaast ook twee onbekende gezichten aan de makelaarsgroep toegevoegd: Nicole Young en Bre Tiesi.

In de nieuw verschenen trailer zijn de dames voor het eerst te zien. Gaan ze voor opschudding zorgen? Heeft Chrishell een midlifecrisis? Hoe gaat het met het liefdesleven van Mary? En hoe bereidt Heather zich voor op de komst van haar eerste kindje? Die vragen worden in het zesde seizoen allemaal beantwoord.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer