Drama incoming: zesde seizoen 'Selling Sunset' heeft trailer

Karen Luiken-08 mei 2023 om 06:29

Het aankomende seizoen van ‘Selling Sunset’ heeft veel drama in petto. Diva Christine heeft de show verlaten en maakt daarmee plek voor twee nieuwe gezichten. Wie dat zijn, zie je alvast in de gloednieuwe trailer van de show.

Over precies elf dagen (op 19 mei) verschijnt het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ op Netflix. Makelaars Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith keren allemaal terug. Bazen Brett en Jason Oppenheim zijn uiteraard ook weer van de partij. Maar er worden daarnaast ook twee onbekende gezichten aan de makelaarsgroep toegevoegd: Nicole Young en Bre Tiesi.

In de nieuw verschenen trailer zijn de dames voor het eerst te zien. Gaan ze voor opschudding zorgen? Heeft Chrishell een midlifecrisis? Hoe gaat het met het liefdesleven van Mary? En hoe bereidt Heather zich voor op de komst van haar eerste kindje? Die vragen worden in het zesde seizoen allemaal beantwoord.

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

'The Witcher' verlengd met vijfde seizoen

Karen Luiken-30 mei 2023 om 05:51

Hoewel het derde en vierde seizoen nog niet eens zijn verschenen, hebben de makers van ‘The Witcher’ nú al bekendgemaakt dat er ook al een vijfde seizoen van de hitserie in aantocht is.

Het derde seizoen zal vanaf 29 juni op Netflix te zien zijn. De opnames van het vierde seizoen zijn nog niet van start gegaan, maar toch zijn de voorbereidingen voor het vijfde seizoen al wel begonnen. Casting director Sophie Holland zegt dat de eerste stappen zijn gezet.

Acteur Henry Cavill is in het derde seizoen voor de laatste keer te zien als Geralt van Rivia, die hij al sinds het begin van de serie speelt. Daarna wordt de rol over genomen door Liam Hemsworth.

Ontdek meer