Drama incoming: zesde seizoen 'Selling Sunset' heeft trailer

Karen Luiken-08 mei 2023 om 06:29

Het aankomende seizoen van ‘Selling Sunset’ heeft veel drama in petto. Diva Christine heeft de show verlaten en maakt daarmee plek voor twee nieuwe gezichten. Wie dat zijn, zie je alvast in de gloednieuwe trailer van de show.

Over precies elf dagen (op 19 mei) verschijnt het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ op Netflix. Makelaars Chrishell Stause, Heather El Moussa, Davina Potratz, Mary Fitzgerald, Chelsea Lazkani, Emma Hernan en Amanza Smith keren allemaal terug. Bazen Brett en Jason Oppenheim zijn uiteraard ook weer van de partij. Maar er worden daarnaast ook twee onbekende gezichten aan de makelaarsgroep toegevoegd: Nicole Young en Bre Tiesi.

In de nieuw verschenen trailer zijn de dames voor het eerst te zien. Gaan ze voor opschudding zorgen? Heeft Chrishell een midlifecrisis? Hoe gaat het met het liefdesleven van Mary? En hoe bereidt Heather zich voor op de komst van haar eerste kindje? Die vragen worden in het zesde seizoen allemaal beantwoord.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Moeder Angus Cloud vertelt over moment dat ze overleden zoon vond

Karen Luiken-26 september 2023 om 06:03

De moeder van Angus Cloud was degene die haar zoon levenloos vond na een overdosis drugs. Dat gebeurde in de ochtend van 31 juli. In een gesprek met People vertelt ze meer over het traumatische moment.

“Ik schudde hem in elkaar en begon tegen hem te schreeuwen”, zegt Lisa Cloud, de moeder van de ‘Euphoria’-ster Angus Cloud. “Ik duwde hem en hij viel op de grond. Ik probeerde hem te reanimeren door hem mond-op-mondbeademing en borstcompressies te geven. Ondertussen schreeuwde ik naar mijn buurman omdat ik Angus niet in de steek wilde laten terwijl het alarmnummer gebeld werd. Ik bleef doorgaan tot ze hem meenamen. Ik mis hem zo erg. Hij was de liefde van mijn leven.”

Vorige week is bekend geworden dat de acteur stierf aan een acute vergiftiging, het gevolg van een combinatie van fentanyl, cocaïne, methamfetamine en benzodiazepine in zijn lichaam.

Ontdek meer